O mně

pátek 9. ledna 2015

Novinka od Garnier: Miracle Skin Cream

Značka Garnier představila novinku v péči o pleť - Miracle Skin Cream. Jedná se o denní a oční péči. Jde o krémy, které mají bojovat proti vráskám a stopám stárnutí, ale také redukovat pigmentové skvrny, sjednocovat tón pleti a dát jí zářivou barvu. Vyzkoušela jsem oba. A co na ně říkám?


Můj první dojem bylo překvapení. Opravdu. Aniž bych zprvu nějak zvlášť zkoumala obaly, rovnou jsem krémy otevřela a začala jsem si je zkoušet na ruku. Dva bílé hrášky s mikro-perličkami. 


Po rozetření ale začaly měnit barvu na "oranžovou". Nejprve mě ta barva vyděsila. Po nanesení na obličej a dostatečném rozetření a vstřebání se ale krém krásně přizpůsobil barvě pleti. Tón opravdu sjednotil a navíc dodal pleti zdravý vzhled. Konečně. Péče dobře hydratuje, lehce kryje a je ideálním podkladem pod make-up. Jako bonus má SPF 20. 


Oční péči jsem si zamilovala, opravdu mám pocit, že kryje kruhy pod očima, navíc se příjemně nanáší a rychle vstřebává. Nijak nelepí, což také oceňuji, už mám totiž několik opačných - špatných zkušeností s krycími očními krémy. Tenhle mi fakt sedl. A nakonec, oba krémy mi hezky voní. 



Ideální dvojka, nemyslíte? :)

4 komentáře:

  1. Tak ty me zaujaly, hlavne ocni pece :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Oba produkty vypadají moc dobře, hlavně teda oční péče, kdybych našla konečně nějaký produkt, který by mi zakryl kruhy pod očima, byl by to hotový zázrak! :)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem se ke krému dostala teprve nedávno a musím souhlasit. Příjemně mě překvapil. Mé pleti opravdu sedl, jen ta vůně mohla být malinko jinší :) a i balení se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  4. milujem jeho vôňu :) úžasná pomôckan a letné dni, garnier nikdy nesklame!

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)