O mně

pondělí 11. května 2015

Baby Lips Electro

Další vlna Baby Lips fascinace je tady! BABY LIPS ELECTRO spatřily světlo českých drogerií během března. Konečně! Baby Lips přichází nyní celkem v 5 barvách a příchutích –  Fierce N Tangy, Berry Bomb, Oh! Orange, Strike A Rose a Pink Shock. Já jsem tři z nich vyzkoušela a tady máte můj názor na ně! 



Miluju je :) A to jako vážně. Jak jsem se původně zamilovala do celé základní řady, tuhle zbožňuju ještě víc. Ale začneme pěkně oficiálně... 



Oficiální popis: Všechny balzámy Baby Lips obsahují perfektně vyváženou kombinaci ingrediencí, včetně medu, kolagenu a vysokou koncentraci bambuckého másla a výtažek z rostliny Centella Asiatica. Právě toto složení napomáhá příjemnému pocitu na rtech, dodává jim jemnost a udržuje je hydratované až po osm hodin.



Osmi hodinovou hydrataci jednoho použití sice nepotvrdím, nicméně příjemnou aplikaci, rychlou hydrataci, a to myslím si, ještě lepší, než byla u první várky, ano. Samozřejmě nemohu opomenout úžasnou vůni a chuť a navíc zajímavé zbarvení rtů. Po několikerém použití se rty zdají být opravdu hebčí a jemnější. To vše potvrdím s čistým svědomím. Pokud mluvím o zbarvení rtů, není to ale nijak dramatické. Posuďte sami. 

Oh! Orange, Berry BombFierce N Tangy

Tak co na nové Baby Lipsky říkáte vy? Už máte svého favorita doma? :)

10 komentářů:

  1. Dlouho jsem u nich stala a vahala, ale nakonec nevzala. Mam tolik balzamu silene moc :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Berry Bomb vypadá víc než dobře

    OdpovědětVymazat
  3. "Staré" Baby Lips mám ráda, takže tyto musím také vyzkoušet :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Mám doma jeden Baby Lips ze "staré" kolekce a vyhovuje mi a navíc má krásnou barvu, takže ho můžu používat i místo rtěnky. Ale tahle Electro kolekce mě vůbec nezaujala :(.
    Mimochodem máš hezký blog, byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (po překročení hranice 110 pravidelných čtenářů plánuji velkou giveaway, tak ať ti neuteče :) )!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  5. Mají tak krásné obaly, že si je snad také pořídím, již několikrát jsem na ně koukala.
    Krásný článek.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Z té základní řady jsem měla ten s červeným nádechem Cherry me a když jsem si rty přetřela, tak mi přišlo, že si je můžu přetřít znovu za dalších 5 minut. Ale věřím, že každý balzámek bude něco jiného a musím říct, že tyhle se mi obalem a už i barvičkami na rtech zamlouvají víc :)

    OdpovědětVymazat
  7. Opět mě tyhle moc nezaujali :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  8. Baby lips mám z té klasické kolekce všechny a pravda je, že mně nijak zvlášť nezaujaly, to je možná důvod, proč kolekci Electro stále ještě odolávám:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Ja osobne som od Baby Lips čakala niečo viac. Majú pekný obal aj vôňu, ale výdž naozaj nič moc. Z kolekcie Electro mám len Strike A Rose, je krásný, ale tých osem hodín je naozaj dosť prehnaných :D

    OdpovědětVymazat
  10. Mám doma fialového favorita a doslova jsem se do něj zamilovala :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)