O mně

pondělí 18. května 2015

Pět minut relaxu...

Protože na dlouhé relaxování nemívám moc času, musím si najít produkty, které mi zaručí relax, udělají pořádnou službu a hlavně celá procedura zabere jen několik minut. Ale nic není v dnešním moderním světě plném kosmetických vychytávek problém, takže vždy najdu, co potřebuju. Pojďte se se mnou na pár takových věciček mrknout...


Na rychlé, ale efektivní vyčistění i mé citlivé pleti je ideální čisticí pěna od Vichy z nové řady Pureté Thermale. Je jemňounká, hezky voní, na pleti je jako pohlazení. Nejen čistí, ale i odličuje za pomocí vody, tento postup je velmi rychlý a efektivní. Super. 


Tělový mycí peeling malina-máta od Oriflame je skvělé osvěžení do sprchy, pěkně a bleskově obrousí starou kůži, protože místy obsahuje i docela velké částečky, ale není to nic dramatického.
Malinový kuličkový deodorant od Baley je velmi šetrný na pokožku v podpaží a navíc nádherně malinově voní. Rychle zaschne, dlouho vydrží.


Na unavené nohy a tvdou kůži na patách používám tento chladivý levandulový gel od Yves Rocher. Jakoukoli paseku, která se mi na chodidlech stane, okamžitě napraví.
Novinka od Maybelline Baby Skin je podkladová báze pod make-up, která rychle a efektivně řeší zvětšené póry. Je to jedna z nejpříjemnějších bází, které jsem kdy vyzkoušela, ale ještě se k ní vrátím v samostatném článku.


Textury všech přípravků...


A na závěr ještě jedno malé navnadění... Mohly by vám napovědět vzorečky na fotce níže. Mám pro vás totiž takové jedno podle mě fakt super překvápko. O co jde, to vám prozradím již brzy. Zatím můžete hádat, co by to tak mohlo být ;) 



Pětiminutový relax končí, já vám přeji hezký den a určitě sledujte můj blog, bude to stát za to ;) 

8 komentářů:

  1. No to jsem zvědavá co chystáš :) Malinový sprchový gel jsem z Oriflame měla a byl super, ty malinké peelingové částečky se mi tam líbily. Měj taky supr den :)

    OdpovědětVymazat
  2. Podkladová báze od Maybelline mně láká, moc ráda si počkám na Tvůj názor:-)
    A jinak jsem měla malinový sprcháč od Oriflame, vyhovoval mi ten peelingový efekt.

    OdpovědětVymazat
  3. Jen upozornění, ten peeling je od Oriflame, ne od Avonu :) A právě tenhle sprchopeeling mě moc láká, převážně vůní, ale já na peelingové produkty zas tak nejsem... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jo... já nevím, proč si je pořád pletu :D děkuji za upozornění, opravuji ;)

      Vymazat
  4. Super článek, díky za tipy co zkusit. Láká mě ta čistící pěna od Vichy :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovědětVymazat
  5. Yves Rocher zbožňujem, ešte viac levandulovú vôňu a ten malinový peeling musí byť skvelý. :))
    super článok

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
  6. YR je má nejoblíbenější značka :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Po tom sprcháči od Oriflame už nějakou dobu pokukuji, ale ještě jsem nebyla schopná kontaktovat kamarádku, aby mi ho objednala :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)