O mně

neděle 7. června 2015

Fascinace večerní Prahou...

Na dnešní den jsem měla naplánovaný úplně jiný článek... Ten jsem ale ani nenapsala. Stalo se totiž něco, co jsem fakt nečekala... Něco pěkně pitomýho... možná vám to napíšu, ale až budu vědět, jak to celý vlastně dopadlo. Nejde sice o žádnou katastrofu, jen prostě nevyšlo něco, na co jsem se vážně strašně těšila a nevyšlo to z divných důvodů... A tak jsem prostě měla fakt na nic náladu a musela jsem si jít pročistit hlavu někam ven. Najednou mi jinak rychlá, uspěchaná a hektická Praha připadala jako oáza klidu, která mi otevřela svou poklidnou náruč, aby mě mohla ukonejšit...







A jak zaháníte chmury vy? 



8 komentářů:

  1. Velice se ti fotky povedly.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky. :-)
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Co se stalo? :( Já chmury tak nějak nezaháním... Spíš je využiju, než abych se jich zbavovala. Ale ne, že bych někoho psychicky vydírala. :D Sednu si a třeba něco kreslím, jdu fotit nebo vařit. :) Občas je potřeba být chvíli smutný, jen abychom si o to víc užili dny báječné! :)

    Corculum♥

    OdpovědětVymazat
  4. To mě moc mrzí, snad se to brzy vyřeší a bude lépe :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zvědavá, co se tak mohlo stát. Ale fotky jsou opravdu moc pěkné.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky. Ne každý den je posvícení, určitě bude lépe :-) Když mám náladu pod psa, tak si pustím nějakou oblíbenou hudbu a třeba koukám na nějaký seriál. Nebo si dám něco dobrého na posilnění, udělám si radost maličkostmi :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já chmury zaháním buď taky procházkou a nebo hudbou, nejvíc mě uklidní písničky od Katy Perry a Taylor Swift

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné fotky. Sama to mám moc ráda, když jsme na dovolené v Praze a večer si sednu v hotelu na střešní terasu a užívám si krásné výhledy na stmívající se Prahu :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)