O mně

úterý 30. června 2015

Mixa Anti-Imperfection pro citlivou pleť

V poslední době jsem měla všeho tak nějak nad hlavu. V práci masakr, na StudentPointu masakr a do toho všechny oslavy a ponocování... Zkrátka můj životní styl celý měsíc dost pokulhával, a to se samozřejmě rychle odrazilo na mé pleti. Vyskákaly mi pupínky jako v pubertě, póry mám rozšířené a černé tečky se mi začaly dělat i na tvářích. Přestože běžně problémy s akné nemívám nebo se umím včas ubránit, tentokrát už jen řeším následky... A to s novou řadou od značky Mixa.


Na svou momentálně ne moc hezkou a stále citlivou pleť jsem vyzkoušela přípravky z řady Anti-Imperfection, konkrétně micelární vodu, čisticí pleťový gel a DD tónovací krém. Produkty řady Anti-Imperfection jsou obohaceny o ZINC PCA pro důkladné čistění pleti a odstranění přebytku kožního mazu a nedokonalostí. Vysoce anti-oxidační zinek zbaví vaši pleť nečistot, které ji zatěžují, a brání vzniku zánětů.


Micelární voda pro zmatněníMicelárka mi vyhovuje moc. U micelárek posuzuju dvě věci - musí dobře čistit a nesmí pěnit. Nesnáším, když pění. Ale to není případ u téhle od Mixy. Přitom čistí opravdu dokonale, už dlouho si má pleť tak nelibovala. Navíc mi nikdy neštípe, obličej ji dobře snáší a přijde mi, jako by chladila. Spokojenost. 




Čisticí pleťový gel
Gel jsem si oblíbila snad ještě víc. V poslední době jsem si zvykla mýt obličej vodou a gelem (dřív mi stačila jen micelárka). A tady jsem mile překvapena z okamžitého výsledku. Hned po prvním použití jsem cítila, jak mám pleť krásně svěží a hebkou! Navíc mě gel neštípe v očích, když se mi tam omylem dostane a nakonec i ten hezky voní. tak nějak zdravě a fresh, připomíná mi to vůni jako v hotelovém pokoji :) Používám ho večer při odličování obličeje od make-upu i ráno pro omytí a osvěžení pleti.



DD – tónovací ochranná péče
DD krém je pro mě tak trochu záhadou. Když jsem prvně uviděla tu barvu, tak jsem se upřímně zděsila. Vyzkoušela jsem na ruku a světe div se, krém se krásně vstřebal a utvořil nádherný hebký povrch pokožky. Po vyzkoušení na obličej bylo také vše v pořádku, sjednotí, hydratuje, má pleť ho dobře snáší... (kdysi jsem měla u Mixy problém se CC). 


Ale problém je v tom, že jsem nějak nepřišla na to, jestli krém používat pod make-up nebo místo make-upu nebo jak vlastně. Bez make-upu si totiž neumím představit kamkoli jít, zvlášť, když jsem teď objevila ten nejlepší! Info zde. No a pod make-up mi to přijde škoda. Tak babo raď. Nicméně pro toho, kdo nelpí na pořádné fasádě jako já, by mohl tento DD být vhodné řešení na léto pro sjednocení, krytí a ještě pečující účinek v jednom. Budu ho ještě dále testovat a později podám bližší info.



Už jste zkoušely tuto řadu? Co na ni říkáte? Nebo máte jiné oblíbence? Napište mi ;) 

8 komentářů:

  1. Mixu jsem ještě nezkoušela, ale mám v plánu si nějakou micelárku koupit :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Mixu mám obecně moc ráda, micelární voda a krémy jsou super. :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem nezkoušela, ale minimálně micelárka z téhle řady mi nesmí uniknout, jsem na ni vážně zvědavá:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mixu mám docela ráda, sice jsem toho nezkoušela moc, ale micelárka, odličovač nebo CC krém je hodně fajn.

    Maru Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat
  5. A zkoušela sis i to micelárku odličovat oči? Zajímalo by mě, jestli lze použít i tam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, tak jsem to vyzkoušela a )plně v pohodě, jako s každou micelárkou ;)

      Vymazat
  6. Mixu jsem ještě nezkoušela, ale těším se na bližší info DD krému. Docela mě zaujal. Mě by stačilo, když pleť hezky sjednotí.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som skúšala ten gél a mám s nim veľmi zlú skúsenost.. proste mi to úplne vysušilo pleť, štípalo to, bolelo.. ale micelárka a pleťová voda je super :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)