O mně

úterý 28. července 2015

Balea: Citronový osvěžující peeling

Jestli Balea něco umí, tak jsou to dokonalé vůně u svých výrobků. To je často důvod, proč si koupím i naprosto nepotřebnou věc, kterých pak mám doma plnou koupelnu. Je ale pravda, že nový citronový peeling z limitované letní edice má ještě něco navíc. Tělový sprchový scrub jsem sháněla už nějakou dobu a tenhle mi padl do oka okamžitě... 


Jeho vůně je opravdu naprosto úchvatná. Sladká, ale přitom svěží, jakmile ji cítím, nejraději bych si peeling namazala na chleba místo na tělo :) Jeho drobné perličky jsou na kůži příjemné, plní svůj účel, ale nedráždí pokožku. 


Jediné, co mě mrzí, je to, že vůně na těle nevydrží po sprše moc dlouho... Brala bych proto třeba i tělové mléko se stejnou parfemací, protože tu fakt žeru! 


Ideální letní osvěžení :)


Už jste vyzkoušely tento peeling? Anebo máte oblíbený nějaký jiný? Dejte mi své tipy, na tělových scrubech teď dost ujíždím :)

6 komentářů:

  1. Já měla peeling od Dermacolu, ale ten jsem dostala od kamarádky a moc se mi netrefila vůní do vkusu... Pomeranč s čokoládou totiž nemám moc ráda... účel ale plnil a na vůni jsem si i potom zvykla, ba mi i začala vonět, takže bych ho ve finále doporučila... :-) Dobrý byl také peeling od Oriflame, ten voněl úžasně. Ten jsem zase dostala jako dárek k předplatnému :D Takže jak se jmenoval přesně už nevím.. Taky jsem si jeden čas hodně kupovala peelingový mycí gel na obličej. Překvapivě Cien z Lidla se osvědčil nejvíc :-))) Jinak Baleu mám ráda, ale spíš šampony. Na sprcháčích mi vadí právě to, že vůně na pokožce dlouho nevydrží... I když, stejně občas neodolám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šampony jsem ještě neměla tu vůli vyzkoušet :)
      Ale klidně si nechám poradit ;)

      Vymazat
  2. Souhlasím, že voní dokonale, budu muset do dm naběhnout a udělat si pořádné zásoby:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že jo, než je zase přestanou dělat :)

      Vymazat
  3. Peeling jsem nezkoušela a co jsem naposledy byla v DM (pár dnů) tak jsem si ho ani nevšimla, takže díky za tip, určitě mrknu, jaké mají varianty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, já viděla jen tuhle variantu, ale fakt stojí za vyzkoušení, cena je lidová - 35 kaček :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)