O mně

středa 8. července 2015

Kouzlo krásných okamžiků

Letos je to poprvé, co nemám vůbec žádné prázdniny, nejspíš nebudu mít ani žádnou dovolenou. Trávím celé dny v práci a po práci zase pracuju :) Je to trochu na hlavu, takže jsem se fakt neskutečně těšila na prodloužený víkend. Hodlala jsem si ho pořádně užít, ale nakonec jsem si ho užila mnohem líp, naprosto spontánně...



V pátek, při západu slunce jsme s milým vyrazili na Náplavku "lehce popít". 


V sobotu jsme se nastartovali výbornou kávou na Náplavce a pak jsme se vypravili s kamarády na Slapy na koupačku. 


Cestou jsme to vzali přes restauraci Fregata, kterou kdysi Pohlreich ocenil třemi hvězdami. Dala jsem si báječného pstruha s vanilkovým bramborovým pyré, fakt doporučuju. 


A pak už hurá za vodou... Půjčili jsme si špaladlo se skluzavkou a blbli jako malí, neskutečná paráda. Další zastávka byla opět dost spontánní, navštívili jsme naše letité kamarády a večer s nimi vyrazili na vesnickou tancovačku. Sranda! 

V neděli jsme s milým vyrazili na  running sushi na Flóře a potom do kina na Mimoně. Večer jsme zakončili sklénkou bílého vína na velmi příjemné terásce poblíž Flóry. 





V pondělí jsme se hecli a vyrazili do Krčského lesa na procházku. Všechno ale muselo začít pořádnou snídaní!


Nakonec jsme ušli deset kiláků a odměnili jsme se lososovým tatarákem a drinkem ve Žlutých lázních. 
Víkend byl akční, ale jelikož neumím nic nedělat, neskutečně jsem si odpočinula, vyčistila jsem si hlavu a strávila jsem parádní 4 dny s přítelem a dalšími milými přáteli. Prostě bááájo! 




A jak jste se měli o víkendu vy? ;)

2 komentáře:

  1. Hezky strávený víkend. Tu práci ti teda nezávidím, ale věřím, že sis odpočinula. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je skvělý, že sis ty dny tak parádně užila :) Na šlapadla bych šla hned a running sushi a mimoni - tohle mám taky v plánu :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)