O mně

úterý 22. září 2015

Leskování s Infallible Gloss od L´Oréal Paris

Tyto lesky z dílny L´Oreal Paris nejsou na trhu úplně žhavou novinkou, nicméně rozhodně stojí za to si je připomenout, pro ty, kteří nestihli zaregistrovat, tak i představit. Výběr byl těžký, jako vždy bych si nejraději vzala všechny. Od jemných nude odstínů přes neonky až po výrazné matt barvičky, tak široká je škála lesků na rty Infallible Gloss od L´Oréal Paris s dokonalým aplikátorem ve tvaru polibku.


Tento aplikátor má například YSL, takže je vidět, že i L´Oreal Paris jde trochu noblesnější cestou, co se týká vývoje novinek. Tím chci říct, že lesky se moc dobře aplikují na rty, dodávají jim šťávu a dobře drží. Z jedné strany je těžké vybrat si jediný odstín, z druhé strany paleta je tak široká, že si na své musí přijít každý. Já jsem nakonec zvolila, řekla bych, od každého jeden. Třpytivý, neonový, krémový nude a matný. Jak lesky vypadají v reálu můžete posoudit samy...


Co dále oceňuji je jejich vůně a "chuť". Každý je jiný, každý je specifický, každý je dokonalý. Dalším plusem je nenápadné a bytelné balení a již zmíněný sexy aplikátor. Zkrátka líčení s těmito lesky je radost.


A na závěr jedna novinková vychytávka. Protože jsem poslední dobou stále někde pobíhala a ještě se chystám na jednu týdenní cestu, neobejdu se bez spolehlivého odličovadla, bez něčeho, co mi bleskem upraví make-up, rozmázlou řasenku nebo mě zbaví přetáhlé linky lesku mimo rty. K tomu všemu mi stačí jediné - micelární ubrousky od Garnier.


Micelární ubrousky jsou vhodné pro odličování citlivé pleti a jsou hypoalergenní. Jsou vyrobené z jemné tkaniny, obohacené o hedvábná vlákna a micelární vodu. V jediném tahu a bez tření zachytí nečistoty, kožní maz i make-up, a tak dodají okamžitý pocit svěžesti a pohodlí. Jsou tak jemné, že vám v první chvíli snad ani nedojde, že jde o čisticí či odličovací záležitost. Spíš máte chuť se s nimi pomazlit. Dokonalost!



Zkoušely jste nové lesky nebo micelární ubrousky? Co na ně říkáte? Nebo máte jiné oblíbence? Dejte mi vědět ;)

5 komentářů:

  1. Cerveny odstin se mi libi vice.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké barvičky lesků :) O těch micelárních ubrouscích slyším poprvé :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Ty ubrousky vypadají dobře :) A lesky se mi líbily, ale bohužel mi nesedly ty barvy :D
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Ten první odstín lesku je nádherný a čistící ubrousky vypadají fajn. Když je někde uvidím, tak vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné barvy! Mě se nejvíce líbí ta třetí :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)