O mně

středa 28. října 2015

Moji podzimní oblíbenci

Těchto článků je všude plno, pravda, ale i já bych se s vámi ráda podělila o kosmetické vychytávky, které mě tento podzim zachraňují. Nejvíc trpím klasicky na suché ruce a popraskané rty, trochu jsem ale také změnila líčení, ze světlejších a třpytivějších letních barev jsem trochu ztmavila a hodně jsem si oblíbila matné lesky a rtěnky...


Začneme u rtů a já vám doporučím jednu skvělou věc - balzám na rty Blistex Medplus. Já sice nemám ráda cokoli takhle v kelímcích, protože aplikace mi zkrátka nevyhovuje, ale tohle je opravdový balzám na rty a já ho zbožňuji i přes jeho kelímek. Obsahuje hojivé látky jako eukalyptus, mentol a kafr, které blahodárně působí na vysušené a popraskané rty. Navíc obsahuje ochranný faktor SPF 15.


U rtíků ještě na chvilku zůstaneme a já bych vyzdvihla ideální podzimní lesk
Hruška od Kiehl´s. 


A do třetice rty, tentokrát ale z řady dekorativní kosmetiky - nová matná rtěnka od Maybelline je naprostá topka! Miluju její vůni, barvu, konzistenci, výdrž a celkový efekt. Stojí za to! 


Tentokrát jen zmínka, víc se o ní rozepíšu v samostatném článku, protože...
Stojí za to, už jsem to říkala? :)


Během podzimu nejčastěji sahám po paletce Naked 2, která je na tohle období úplně ideální. Myslím, že víc ji nemusím představovat, opravdu si stojí za vší chválou, která o ní kdy byla napsána. Nemám k ní jedinou výhradu. Prostě mě baví a splňuje všechny požadavky náročného maniaka v líčení očí. 


Na suché a popraskané ruce je skvělý SOS Repaire krém od Dermacol. Příjemně nevtíravě voní, tvoří na rukou ochranný film a dobře hydratuje. 


Podzim si prostě říká a temně fialový lak na nehty, nemyslíte? 


Ani na vlasy se nesmí zapomínat, jakmile člověk nasadí čepici a začne přebíhat z vytopených dopravních prostředků a místností do chladného počasí venku, vlasy začínají opět po létě trpět. Balzám, který se neoplachuje, spolehlivě zachraňuje jemné vlasy a brání třepení konečkům. 


Poslední vychytávkou je zlatá řasenka od Alverde. Není to úplně můj oblíbenec, protože se nedá používat denně (používá se však přes vaši běžnou černou řasenku) a vlastně ani nebarví tolik, jak bych si přála, ale tvoří zajímavý efekt na koncích řas... Chystám se s ní na náš pracovní halloweenský večírek, takže pokud vás zajímá, jak na řasách vypadá, čekujte můj Instagram, objeví se tam fotky ;) 


A jaké jsou vaše podzimní vychytávky?
A jaký je váš podzim? Máte se krásně? :)


4 komentáře:

  1. Já jsem si koupila od Elseve taky masku na vlasy a je to naprostá pecka! Jinak si podzim užívám celkem v poklidu :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi páči farba rúžu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta zlatá řasenka od Alverde vypadá zajímavě, těším se na fotky.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji ti za návštěvu mého blogu a za zanechání milého komentáře :) tvůj blog s mi moc líbí.
    Já teď na podzim miluji lip butters :) jinak moc pěkná rtěnka a tu nakedku ti závidím. :D Já uvažuji nad Naked jedničkou( nebo prostě tou první) :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)