O mně

neděle 25. října 2015

Teniskology 2015

V sobotu se ve Vinohradském Pavilonu konala Teniskology, úplně poprvé v historii se v Praze uskutečnil prodejní veletrh tenisek. Jednoduše šlo o 2 500 m2 čirého teniskového šílenství. Stovky modelů bot, workshopy, nejrůznější show, zajímaví hosté a mnoho dalšího... Pro mě byl nejzajímavější prostor Made by you od Converse, protože právě touto značkou jsem byla pozvána.


V duchu celosvětové kampaně Made by you oslavující fanoušky značky, kteří téměř 100 let vyjadřují sami sebe a svou kreativitu v Chuck Taylor All Star teniskách, se představil i kreativní prostor Made by you Prague.


Podobu prostoru včetně interaktivní části, kterou mohli návštěvníci po celý den měnit pouhým hozením dřevěné kuličky do barvy, měl na svědomí Jan Plecháč & Henry Wielgus. V Made by you Prague prostoru nechyběla ani výstava Converse Made by you portrétů ze světa i z České republiky a Slovenska, výstava skenografií Martina Pavla nebo koncert kapely Please the Trees. Ten doprovodila i speciální světelná instalace light designéra Světlonoše.



Během celého dne si návštěvníci mohli nechat vyfotit své Conversky a nechat si udělat vlastní poster Made by you. Toť mé vlastní Conversky v hlavní roli :) 


Nechyběl ani automat na pohledy Converse, občerstvení, DJ a již zmíněná možnost hodit si dřevěnou kuličkou na jeden z pěti barelů s barvou a sledovat, jak vystříknutí barvy přikrášlí původně bílé Conversky. 



A nakonec ještě jedna má kreativa s mými novými Converskami. 



Byli jste na Teniskology? Jak se vám líbilo? A jak se vám líbí Converse obecně? Dejte vědět ;) 


2 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)