O mně

čtvrtek 22. října 2015

Suché šampony Batiste

Kdo by neznal suché šampony Batiste, že? Všichni víme, že tu jsou, a ano, už i běžně k dostání v drogerii DM. Víme, že jsou skvělé, krásně voní, jejich cena je příznivá a celkově je zkrátka milujeme. A protože jsem byla na tiskové konferenci k uvedení této značky na český trh, můžu vám o nich prozradit i něco víc.

Suché šampony Batiste fungují na inovativní bázi škrobu, který redukuje přebytečný olej, osvěžuje vlasy a napomáhá snadnějšímu stylingu, to vše efektivně a bez použití vody.

Pro koho jsou suché šampony Batiste určeny?

• Pro všechny ženy a dívky, které chtějí okamžitě osvěžit svůj účes kdykoliv mezi klasickým mytím • Pro toho, kdo nechce trávit dlouhý čas v koupelně, přesto se chce cítit stále upraveně
• Suché šampony Batiste oživí splihlé vlasy bez života
• Dodají objem a texturu jemným vlasům a usnadní celkový styling
• Provoní vlasy příjemnou vůní a poradí si i s neposlušnými rozlítanými pramínky
• Suché šampony Batiste jsou vhodné pro všechny typy vlasů
• Suché šampony Batiste jsou dostupné pro všechny, prodejní cena je 119 korun za 200 ml



Cestovní balení

Do kabelky, na cesty nebo jen na vyzkoušení. I na tyto případy se značka Batiste připravila a nabízí čtyři varianty mini balení 50 ml. Cena jednoho kusu je 69 korun.



Speciální nabídka
Tím nabídka Batiste ale nekončí. Nyní si můžete ještě kromě klasických vůní vybrat ze tří lehce tónovacích suchých šamponů speciálně navržené pro blondýnky, brunetky i černovlásky. Dále má Batiste v portfoliu suchý šampon Heavenly volume pro nebeský objem účesu, který je navíc velmi příjemný na dotek. Všechny speciální varianty seženete za 139 korun. Zkoušela jsem na objem a pro blondýnky a oba mi přišly dokonalý!


Věděli jste, že...?
- první zmínka o suchých šamponech je již z 15. století z Asie
- suché šampony Batiste se na trhu objevily už v 70. letech jako reakce na používání pudru pro prodloužení doby mezi mytím.
- 71 % žen si nemyje vlasy každý den
- každá žena má svůj vlastní týdenní režim na mytí vlasů, který je narušen speciálními příležitostmi
- suché šampony neovlivňují tento režim, ale umožňují uživatelkám zajistit komfort umytých vlasů každý den


Kde suché šampony Batiste koupit?
- v drogerii DM
- v parfumériích Douglas
- na e-shopu kupkosmetiku.cz



Také milujete suché šampony Batiste? Jaký máte nejraději? :)

3 komentáře:

  1. Suché šampony od Batiste mám moc ráda a vždy mám nějaký doma (pro jistotu :D). Nezkoušela jsem všechny, ale zatím mi nejvíc vyhovoval ten modrý Fresh.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou skvělé, používám je každý den :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si kúpila v jari v Rakúsku ten variant pre svetlé hnedé vlasy a bola som fakt dojatá, naozaj najlepší suchý šampón na svete plus žiaden biely povlak mi nehrozil. Videla som ich už aj v našej slovenskej DMke, ale opäť nejako dorazili len tie biele varianty, čo pre moje hnedé vlasy nie je ideálne, ja viem, že možno to vidieť nebude, ale keď som už okúsila lepšie tak sa k horším vracia ťažko. Hádam sortiment doplnia.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)