O mně

pondělí 16. listopadu 2015

Opening party Famagusta fresh food & café

Minulý týden jsem byla pozvána na znovuotevření freshfoodu Famagusta, rychlého, zdravého a kvalitního občerstvení v Praze. Tento freshfood spatřil světlo světa již před pěti lety, ale minulé úterý se konal jako refresh. Já jsem si akci velmi užila a rozhodně jsem nebyla ve Famagusta naposled!


Interiér je postaven na jednoduchosti a svěžesti. Mám ráda tento novodobý trend moderních a čistých bister, takže jakmile jsem vešla do prostoru Famagusta, jen jsem potěšeně vzdychala. Kromě klasického posezení u dřevěných stolků ve dvou místnostech je k dispozici ještě Room, samostatná místnost o patro níž, kde najdete klid na své studium nebo práci u počítače. Disponuje vlastním barem a obsluhou a je primárně určen pro klidnější provoz. Všude v prostorách je samozřejmě free wifi.





Kromě polévek, sendvičů, salátů, wrapů a špízů jsou zde k dostání i lahodné a nadýchané sladkosti z továrny Leli´s Cupcakes. Neodolatelná a nezapomenutelná záležitost!







Famagusta najdete na adrese Vyšehradská 53, Praha 2 (naproti Faustovu domu). Otevřeno je každé pondělí až čtvrtek od devíti do devíti a v pátek od devíti do sedmi. Návštěvu tohoto podniku rozhodně doporučuji! 




2 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)