O mně

středa 9. března 2016

Ben Cristovao jako nový ambasador Garnier Pure

Minulý týden jsem byla na báječné akci a ráda bych se s vámi tímto podělila o své zážitky :)
Značka Garnier si pro nás připravila velmi milé promo k zajímavému projektu, který právě rozjíždí. Všem jistě známý zpěvák Ben Cristovao spojil své jméno s kampaní Garnier, konkrétně s řadou Garnier Pure, která povzbudí sebevědomí dívek v Čechách i na Slovensku. No není to hezké? Ale hlavně to není zdaleka všechno!


Při příchodu do prosklených a prosvícených prostor veslařského klubu na pražském nábřeží jsme dostaly tyrkysově modrý welcome drink, který ihned navodil tu správnou atmosféru. Během několika minut se na podiu před námi objevil Ben se svou kapelou a se svým osobitým kouzlem a charisma. Nejen, že rozdával úsměvy pro nás pro všechny, ale rozvlnil nás v bocích a pohladil po duši několika svými písničkami. Ale pozor, zas taková romantika to nebyla, občas došlo i na pár legračních a lechtivých vtípků. Potom následovalo zubení se do foťáků u fotostěny, občerstvení a vanilkový Cosmopolitan, mňam! Ok, dva Cosmopolitany. No dobře, tři, ale fakt!





Ale teď ještě zpátky k projektu a pár slov o něm...

V rámci kampaně s Garnier Pure si Ben vybere dívku, která bude mít příležitost zahrát si v jeho novém klipu a také v televizní reklamě na Garnier Pure 3v1. Casting na “Pure Girl” se odehraje v průběhu měsíce března, televizní reklama bude hotová v létě.

Ben Cristovao má pro mladé dívky bezpochyby slabost, a ony pro něj ještě větší! To je také důvod, proč si jej značka Garnier pro tuto spolupráci vybrala. „Jsem moc rád, že můžu spolupracovat s Garnier právě na tomto projektu, nejen že podporuje sebevědomí mladých dívek, zároveň mi umožňuje být sám sebou“, říká k projektu samotný Ben.



Výběr na Pure Girl probíhá po celé České republice a na Slovensku od 7. do 31.března 2016. Stačí zakoupit Garnier Pure 3v1. Více informací o mechanice soutěže je možné nalézt na stránkách www.purefun.cz, proběh castingu pak lze sledovat pod hashtagem #Puregirl na Instagramu a Facebooku. 

Jak se vám tento projekt líbí? A jak se vám líbí Ben? A jak by se vám líbilo být jeho Puregirl? :) Dejte vědět, jsem zvědavá ;) 

4 komentáře:

  1. Ben je rozkošný, závidím ti fotku s ním :) Garnier produkty mám veľmi rada. Určite to bola veľmi príjemná akcia :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo garnier pure řadu mám moc ráda. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Joj, Bena mám rada, je veľmi sympatický:) a fotku by som chcela aj ja:)) inak produkty z tejto rady mám veľmi rada!
    Chceka by som ťa pozvať na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)