O mně

neděle 13. března 2016

Uvedení značky NYX na český trh

Včera jsem byla opět na skvělé blogerské akci, o kterou se s vámi musím ještě za tepla podělit! Ano, je to tak, americká kosmetická značka NYX přichází do Čech a včera si pro nás připravila krásné entré :) Akce se konala v malých, ale útulných a stylově vyzdobených prostorách Make-up instituttu na Vinohradech. A co všechno si pro nás kosmetika NYX a její zástupci připravili?



V první řadě musím ocenit právě zástupce NYX a jejich osobité představení a uvedení. Je úžasné vidět někoho, kdo se za značku naplno postaví, věří jí a má ji opravdu rád, pak vám totiž nezbývá nic jiného, než si ji také zamilovat :) Z druhé strany, nebýt toho, zamilovala bych si NYX i tak. Celý způsob prezentace a pojetí této značky mi sedlo. Je to kosmetika divoká, veselá, hravá, bez hranic a bez omezení. Už jen to, jak široká je její škála barev a druhů produktů, je to prostě pecka!


Další věc, která byla úžasná, byl způsob, kterým se zástupci značky rozhodli nás poctít - každá z nás měla připravenou taštičku se svým jménem, do které jsme si mohly vybrat produkty dle vlastního přání a preferencí. Každá podle toho, jaká barva jí nejvíc sedí a jaké kousky nejraději používá. Některé jsem už vyzkoušela a řeknu vám, jsem nadšená! Ale více až v samotné recenzi ;)




NYX totiž nechce jít s dobou a s trendy, NYX trendy určuje! A teď je můžeme určovat i my a za pár týdnů vlastně všechny fanynky této značky, protože už se hrne na náš trh do kamenného obchodu i na e-shop.


Rozhodně je na co se těšit, co myslíte? :)




3 komentáře:

  1. Tak to musela být skvělá akce. Na NYX se moc těším, už mám pár oblíbenců, které bych ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Už sa nemôžem dočkať, pár výrobkov už mám vyhliadnutých. :D
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)