O mně

sobota 16. dubna 2016

Má oblíbená tvářenka od L'Oréal Paris

Na tvářenky nejsme zas takový fašista jako třeba na řasenky, nicméně i tvářenka by měla člověku sednout. Mým velkým favoritem je Rockateur, od Benefitu nicméně na jarní slunné dny mi přijde moc tmavá a výrazná. Vyzkoušela jsem i dvě tvářenky od Burjouis, ale upřímně mě dost zklamaly, na tváři vydržely sotva pár hodin. Mám také jednu oblíbenou od YSL, ale není to úplně záležitost na nakupování na měsíční bázi. A tak jsem objevila tvářenku, která je krásná, na tváři vydrží a je cenově dostupná!


Ve finále asi není třeba nějak se rozepisovat. Kvality této krásky jsem zmínila už v úvodu. Jediné, co mi vadí, je přiložený šteteček. I když oceňuji, že se výrobci znaží nám tímto život usnadnit, takovýhle šteteček je na nic, je moc tvrdý, zbytečně tvářenku rozdrolí a na tváři není příjemný. Nicméně když použiju vlastní štětec, to je jiná.


Barva mi sedla na první dobrou, je krásná, lehce třpytivá, ale nijak extrémně. Na pleti dobře drží, sice při nanášení trochu práší, ale jinak se s ní manipuluje dobře. A co je úplně nejlepší? Ta tvářenka voní jako LIPO!!! Fakt, nekecám, je to prostě pecka!
Miniaturní balení je ideální do kabelky a na cesty. Tam možná nakonec i ocením ten přibalený štěteček :)


Výsledek je podle mě moc pěkný :)


A co říkáte na tvářenku vy? Jaká je vaše nejoblíbenější?

1 komentář:

  1. Tvářenka vypadá moc hezky :) Já zas na ně zatím moc nejsem, takže mám doma jen srdíčkovou tvářenku od I ♥ makeup

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)