O mně

pondělí 16. května 2016

Jarní a letní novinky Obag

Módní kabelky italské značky Obag představují své novinky na letošní jaro a léto. Veselé barvy, zdobivé doplňky, držadla z lakované koženky, elegantní lemování, střapce a řetízky. Nikdy nekončící možnosti kombinování barev a stylů prostě nikdy neomrzí. Měla jsem tu možnost být u představení nové kolekce... A zase jsem se zamilovala. Vy víte, že já svůj Obag už mám, ale letošní novinky mě opravdu okouzlily!

Elegantní kůže je in

Držadla Obag dotváří styl každé jednotlivé kabelky. Provazovou klasiku pomalu vytlačuje kůže a koženka. V aktuální nabídce jsou krátká i dlouhá, s přezkou i bez, matná, lesklá a ve všech módních barvách od bordeaux či fialové až po stříbrnou a zlatou.

Značka navíc nabízí nové lemování z broušené kůže, krajkového vzhledu, rozverné střapce a přívěsky. Nově také řeší prostor pro mobilní telefon nebo klíče, či drobnou kosmetiku. Pouzdra na smartphone a mini taštičky jsou opatřeny řetízky, které výslednému stylingu dodají šmrnc.



Svěží odstíny

Velkou pozornost věnovali návrháři Obag novým barvám těla kabelky. Hlavní roli hrají nepřehlédnutelné svěží lehké barevné odstíny, pastelové tóny i zářivé barvy.



Tělo Obag

Základní část kabelky je vyrobena z kvalitního plastu EVA (ethylen vinyl acetát), který je lehký, ohebný a odolný. Hladký povrch se nejen snadno udržuje, ale je také voděodolný a hlavně dokonale potvrzuje heslo, že v jednoduchosti je krása. Na výběr je ze dvou základních velikostí – STANDARD a MINI a z dvaceti barevných variací.

Já jsem se do tohoto mintového broučka naprosto zamilovala! No není roztomilý? A jak se líbí nová kolekce Obag vám? Dejte vědět :) 

Případně pro více inspirace mrkněte na Obag Instagram. Anebo na můj ;) Veškeré informace o této značce najdete na stránkách www.obag.cz.


2 komentáře:

  1. Obag kabelky jsou nádherné módní kousky.. Také jednu mám a určitě si plánuji pořídit další :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Ty věci z Obagu jsou fakt super moderní kousky. Jen teda teď v poslední době bojuji s tím, že k tomu nemám prostě žádný základ. :) Docela se mi líbí jedny zelené šaty, ale ty první jarní vedra mě natolik odzbrojila, že jsem na to vlastně úplně zapomněla. :) No, tak uvidíme, snad si je ještě stihnu objednat, dokud je pěkně. :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)