O mně

středa 1. června 2016

Letní vábení od Baley

Balea je značka, které jsem postupně přišla na chuť... nebo spíš na vůni... a jakmile vidím jakoukoli novinku, musím ji mít! Také mám pár oblíbených stálic, po kterých sáhnu pokaždé, když už mi pomalu dochází. Letošní novinky se podle mě opravdu povedly. Kromě vůně totiž vždycky ocením i design. A u Baley je tomu dvojnásobně. Pojďte se pokochat.


To je prostě pastva pro oči, co říkáte? 


Chladivý gel na unavená chodidla s výtažkem z grepu už mi kolikrát pomohl. Krém na ruce není sice hydratací žádná hitparáda, nicméně díky obalu ho prostě chcete mít v kabelce. Máslo na rty je ten nejlepší lék na popraskanou pusu, který jsem kdy měla! 




Melounové želé na tělo mě zklamalo svou vůní, není zdaleka tak výrazná jako u jiných přípravků a navíc ani nevoní po melounu. Konzistence je na tělo moc příjemná, překvapivě se dobře vstřebává do pokožky a vůůůůbec nelepí, fakt. Ale nijak extra dobře nehydratuje, respektive nejvíc mě mrzí, že nenechává pokožku jemnou a hebkou, jak bych chtěla. 


Sprchové gely a peelingy Balea umí, o tom žádná. Voňavý zážitek ze sprchy si odnášíte parádní. Sice ne bohužel na dlouho, ale i tak to za to stojí. Ovoce ve spojení s mátou nebo zázvorem je dokonalá vzpruha po ránu, což je občas opravdu potřeba. 



Aby těch sprchových pomocníků nebylo málo, pořídila jsem si ještě jeden sprchový gel - limetka a máta, což je hodně dobrá kombinace do horkých dní. A nakonec pěna do sprchy, kterou jsem popravdě zkoušela poprvé a úplně jsem se zamilovala. Grepová vůně vás okamžitě omámí a svou konzistencí působí jako pohlazení. No, a nakonec jde beztrestně využít i na holení :)



A jaké produkty od Baley máte rádi vy? Anebo s touhle značkou vůbec nekamarádíte? 
Dejte vědět ;)


6 komentářů:

  1. Tie farby sú božské, produkty naozaj zaujmú :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je krasny pohled. Me laka to zele, ale uz jsem cetla vic recenzi, ze vune nic moc.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. S Baleou kamarádím, ale najdou se i produkty, které u mě neuspěly :)

    OdpovědětVymazat
  4. Baleu mám ráda. Kupuji hlavně tekuté mýdla a jednou jsem měla i krém na ruce. Zatím mi všechny výrobky hezky voněly. Hodně mě zaujalo to melounové želé, které jsem chtěla vyzkoušet, ale po přečtení se asi podívám po něčem jiném. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. I always buy balea =) Love it. Smeels so good. Please visit me =)
    Love, Eileen Beautyarea & more

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)