O mně

pondělí 22. srpna 2016

TOMS: One for One aneb dvojitá radost z bot

Ač jsem z jedné strany snílek, jsem taky docela pragmatik. Mám prostě ráda věci, značky a nápady, které mají opravdu myšlenku. Které jsou užitečné, ale zároveň dělají něco hezkého. Ať už pro mě osobně anebo mají svou filosofii postavenou tak, že já sama můžu skrz onu značku udělat něco hezkého pro někoho dalšího. A přesně proto jsem obdivovala značku TOMS. A konečně jsem si taky pořídila svůj první pár těhle botiček.



TOMS, značka, která se za pár let své existence stala fenoménem! Za každý prodaný pár bot věnuje značka TOMS druhý pár botiček dítěti, které boty nemá a potřebuje je. Takto už několik let obouvá dětičky v Africe, aby mohly například chodit několik kilometrů denně do školy. Bez obuvi by dlouhou cestu neušly a neměly by tak možnost vzdělání. Tahle myšlenka se mi opravdu zalíbila, a tak jsem si konečně boty pořídila. Je to fajn pocit, když víte, že teď díky vašemu nákupu běhá někde malý černoušek, který dostane botky, které by mu rodiče sami nikdy nemohli koupit...



Kromě toho, že koupí jednoho páru bot uděláte dobrý skutek, máte dobrý pocit i z každého svého dalšího kroku. Botky Toms jsou ohromně pohodlné, člověk se v nich cítí jako v bačkůrkách. Navíc jsou stylové, kvalitně ušité a seženete je v mnoha barvách i provedeních.



Já jsem kupovala přes urbanlux.cz, přes e-shop, jehož služby si také nemůžu vynachválit. Balíček posílají obratem, druhý den po zaplacení máte balík na poště nebo v uložence. Tuším, že poštovné jsem měla zdarma a velikost sedí přesně podle vaší klasické. 

A co vy, znáte značku TOMS? Máte nějaké Tomsky doma? Dejte vědět, jaké máte zkušenosti ;)

3 komentáře:

  1. Doma zatím nemám, ale už nějakou dobu o nich dost přemýšlím :) Mají skvělý výběr a asi jsou opravdu pohodlné.

    Poshlife

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou opravdu pohodlné, chvíli jsem o tom přemýšlela při objednání, jestli mě ty flitry nebudou škrábat nebo tak, ale je to v pořádku, pohodička :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)