O mně

úterý 31. ledna 2017

Valentýnská roztomilost

Už je to tak, už je to tady zas. Valentýn se blíží a s ním i klasické píchnutí někde mezi žebrama... Jsem sama, SAMA NA VALENTÝNA, co teď? Jak to přežiju? Nejsem sama, nejsem sama na Valentýna, jak to přežiju? Budu někde v tichosti chroupat chipsy a cpát se zmrzlinou? Anebo musím shánět nějaký super originální dárek pro svou drahou polovičku... Tak jako tak je to prostě v loji! A nebo...? Co takhle udělat na Valentýna radost hlavně sama sobě? A nebo své nejlepší kamarádce? Jak? To vám hned prozradím... Tímto roztomilým balením BABY LIPS!


Uznejte, tohle, to musí obměkčit i největšího zarputilce a odpůrce jakékoli oslavy svátku zamilovaných. Prostě chlap - nechlap, pár - nepár, uvědomte si, že nejvíc milujete stejně sama sebe a pak taky ještě svou nejlepší kámošku a udělejte si radost tímto voňavým, mintovým, hydratačním, lehce barvícím, růžovým, srdíčkovým, úchvatným setem Baby Lips od Maybelline. Ukážu vám několik důvodů, proč. Ale varuju... tento článek může způsobit nepřekonatelnou touhu okamžitě se sebrat a tenhle balíček si bleskem pořídit :)





No, tak co na to říkáte, hm? :) 

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To mi povídej, já si k nim asi budu muset pořídit ještě skříň :D

      Vymazat
  2. Tieto balzamy veľmi nemusím, lebo slabo hydratujú, ale toto je mega roztomilosť :)

    OdpovědětVymazat
  3. Po zlej skusenosti s fialovou verziou uz ziadne dalsie kusky neriskujem. Tak ako pise Lubezna. Hydratacia nulova.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty tulipány jsou nádherné. Takovou barvu jsem ještě neviděla :-) . Já jsem letos dostala od manžela k Valentýnu takové žíhané. Sám je nekoupil, ale objednal si rozvoz květin Ostrava , takže jsem měla krásné tulipány i s překvapením. Až do teď jsem netušila, že je manžel takový romantik. Nevím, kde to v sobě skrýval :-D .

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě je nejlepší neřešit tady ty svátky a lásku si vyznávat tak, jak se to zrovna hodí. My se třeba s přítelem chystáme na romantický májový pobyt. Valentýna neslavíme :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)