O mně

neděle 26. února 2017

Sérum na řasy HairPLUS a jeho účinky

Také jste si vždycky přály mít řasy jako mrkací panenka? Takový ten úchvatný vějíř, kterým když zamrkáte, všem chlapům kolem vás se podlomí kolena a všechny ženský budou závistivě krčit nosánky? Ano, je možnost nechat si řasy nalepit nebo prodloužit, ale není to úplně sexy řešení - zkoušela jsem už oboje. I já jsem toužila po řasách jako z filmového plátna. A to se mi teď splnilo díky sérum HairPLUS.


Před několika týdny jsem se zapojila do výzvy na portále blogerky.cz a měla jsem tak možnost testovat již zmíněné sérum HairPLUS - růstové sérum pro řasy a obočí.
Oficiální popis produktu je takový: HAIRPLUS je unikátní přípravek obsahující komplex vysoce účinných bio peptidů, které dokáží řasy prodloužit, zahustit a zlepšit jejich kvalitu.
Vitaminy A, C, E, Panthenol a výtažky z květů zajistí přenos aktivních látek a výživu očního okolí a obočí. Tento přípravek koupíte na e-shopu www.skinso.cz. A já vám ho vřele doporučuju!


V čem přesvědčilo HairPLUS sérum mě? 

  • první výsledky byly opravdu vidět po cca měsíci používání
  • po 6-8 týdnech dosahovaly mé řasy až k obočí
  • sérum výborně působí i na obočí - obočí mám hustější, delší a lépe se mi tvaruje
  • rychlá a jednoduchá aplikace - stačí jen štětečkem přetřít jedním tahem horní i dolní řasy těsně u kořínků + obočí
  • rychle se vstřebává (cca po minutě) 
  • nestéká do očí, dobře drží přesně v místě nanesení
  • stačí používat jednou denně v malém množství
Obočí!

Řasy.


Je pravda, že pokud se sérum náhodou dostane do oka, oko slzí a pálí. Nicméně díky úzkému, ale pevnému štětečku je přesné nanášení hračka, takže se není čeho bát. Pokud se vám však do oka přesto dostane, raději si ho vypláchněte vlažnou vodou. 
A ještě jedno upozornění - toto sérum není vhodné pro těhotné a kojící. Jinak ho můžu doporučit opravdu všem, kdo touží po krásných, dlouhých, ale přirozených řasách. 


Moje osobní zkušenost
Po více než měsíci pravidelného používání si té proměny začali všímat lidi kolem mě. A to i můj taťka, který takovéhle věci běžně opravdu neřeší :) Řasy mi pochvalovali kolegyně v práci, kamarádky a dokonce i instruktor na lyžařském výcviku! Takže řasy okolí obdivuje statečně. Já jsem z výsledku samozřejmě nadšená! A stejnou radost mám i z toho, jakou službu udělalo sérum u obočí. Konečně mám obočí krásně vytvarované a nemusím si ho dokreslovat tužkou, což jsem nikdy neměla moc ráda, protože to nebylo přirozené. Teď stačí obočí zafixovat voskem, projet kartáčkem a je parádní! Juhů! 



 Co na to říkáte? Také už jste někdy zkoušely podobné vychytávky? Anebo se chystáte vyzkoušet právě HairPLUS? ;) - mrkám na vás parádním vějířem řas! 


4 komentáře:

  1. wau,tak to sú aké výsledky! :) hlavne na riasach,ale aj na tom obočí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy jsem takový výrobek nepoužívala, ale výsledek je opravdu parádní. Líbí se mi.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to, že přípravek opravdu zabírá:) jsem takový maniak na obočí a řasy, takže tohle nejspíš zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sama jsem Hairplus vyzkoušela a zůstala u něj..! Je to opravdu paráda. Funguje to opravdu skvěle... Jen a jen doporučuji...;)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)