O mně

čtvrtek 2. března 2017

Bi-Oil pomáhá! Letos podruhé

A máme tady druhý ročník charitativní akce Bi-Oil pomáhá! V období od 22. února do 21. března 2017 poputuje z každého zakoupeného Bi-Oilu 20 Kč Dermatologickému univerzitnímu nadačnímu fondu, který se věnuje výzkumu rakoviny kůže.

Výtěžek z akce opět převezme pan profesor Petr Arenberger na slavnostním předání, které se uskuteční na začátku května 2017. Loňský výtěžek v celkové výši 83 200 Kč byl použit na nákup laboratorního materiálu pro stanovení hladin markerů na povrchu cirkulujících melanomových buněk u pacientů léčených pro metastazující maligní melanom. Přidejte se k nám a podpořte výzkum rakoviny kůže! Aktuální informace o vybrané částce můžete sledovat na www.markdistri.cz/aktuality

Bi-Oil – specialista v péči o pokožku - obsahuje unikátní kombinaci přírodních olejů (heřmánkový, levandulový, měsíčkový a rozmarýnový) a vitaminů, která je doplněna o patentovanou složku PurCellin Oil, díky které je Bi-Oil lehký a po aplikaci se ihned vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Vitamin A podporuje tvorbu kolagenu, který zvyšuje její pružnost a texturu. Vitamin E s antioxidačními účinky chrání před nepříznivým vlivem volných radikálů. Přírodní oleje z měsíčku a heřmánku zklidňují citlivou a podrážděnou pokožku. Levandulový a rozmarýnový olej jsou přírodní antiseptika a dokáží zredukovat i drobné kožní vyrážky a zanícení.

Nanášejte Bi-Oil dvakrát denně na postižené místo a sledujte postupné zlepšení. Bi-Oil můžete bez obav používat nejen na tělo, ale také na pleť na obličeji. Jizvy a strie jsou jemnější a méně viditelné. Dehydratovaná pokožka opět září a je hebká na dotek. Stárnoucí pokožka je více napnutá a vyhlazená. A pigmentové skvrny jsou zredukovány.

Takže Bi-Oil pomáhá vlastně hned na dvakrát :) Já mám tento olejíček moooc ráda, pomohl mi s hojením a následným zredukováním jizviček na nohou z mého neustálého škrábání kvůli podrážděné a alergické pokožce. Mojí mamce zase pomohl zahojit jizvy po operaci. A bráchova přítelkyně ho používá na strie. Je to miláček celé naší rodiny!


1 komentář:

  1. S Bioilem mám taky dobré zkušenosti, pomáhá mi i když se mi třeba nechce zahojit pupínek :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)