O mně

pondělí 27. března 2017

Šampon na štětce EcoTools

I o štětce je třeba pečovat, to je přece jasné. Ale jak? Jak zvolit ten nejlepší čistič na štětce, aby vám je nezničil, aby štětce zároveň poctivě "vypral", dostal z nich veškerá líčidla a štětce zůstaly stále stejně kvalitní a nedráždily vám případně pleť? Já jsem dala na doporučení a pořídila jsem si šampon EcoTools. Vzhledem k tomu, že mám od této značky právě i štětce, nebylo moc o čem přemýšlet :) A dobře jsem udělala!


Nejprve bych ráda zmínila, že kosmetické štětce EcoTools jsou opravdu skvělé! Příjemné, funkční, prostě super. Líčidla se jimi moc dobře nanáší, ať už jde o pudr, bronzer, stíny nebo tvářenku. Jsou měkkoučké a na tváři jemné.


Co se týká šamponu EcoTools, tak funguje báječně. I malinké množství vytvoří ve spojení s vodou jemnou pěnu, která zbaví vaše štetce veškerých nečistot. Věděly jste, že se na nich drží nejen použitá líčidla, ale také zbytky odumřelé kůže? Brrr... proto je praní štětců tak nějak... důležité :) Šampon navíc moc hezky svěže voní.


A co víc? Šampon je dermatologicky testován, hypoalergenní a jeho složení je založeno na přírodních ingrediencích. Neobsahuje parabeny, ftaláty ani složky ropného původu.

Kdo z vás má s tímto šamponem také zkušenosti? Dejte vědět ;) 

3 komentáře:

  1. už som o ňom čítala a zaujal ma, pretože ja používam klasický šampón, tak takýto nejaký určený na štetce by sa mi hodil :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Tento produkt mě velmi zaujal už dříve, ale ještě jsem si ho nepořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky by se mi hodil. Zatím používám jen obyčejný šampon na vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)