O mně

pátek 19. května 2017

Bi-Oil předával šek na výzkum rakoviny kůže

Letos na jaře proběhl druhý ročník charitativní akce Bi-Oil pomáhá! V období od 22. února do 21. března 2017 potuvalo 20 Kč z každého zakoupeného Bi-Oilu Dermatologickému univerzitnímu nadačnímu fondu, který se věnuje výzkumu rakoviny kůže. 


Minulý týden jsem se zúčastnila slavnostního předání šeku přímo do rukou pana profesora Petra Arenbergera v restauraci Nola. 


Loňský výtěžek v celkové výši 83 200 Kč byl použit na nákup laboratorního materiálu pro stanovení hladin markerů na povrchu cirkulujících melanomových buněk u pacientů léčených pro metastazující maligní melanom. Letošní výtěžek bude použit na podobné účely. Tentokrát se vybralo úžasných 87 520 korun! 


Na takové akci je radost být. Celý večer byl moc příjemný, holky z Mark Distri se nám plně věnovaly, připíjely jsme si na zdraví, mlsaly jsme božské dortíky a moc dobře jsme se bavily. Důkaz místo slibů... ;)




Dozvěděly jsme se i další novinky o Bi-Oilu a konkrétní příklady, kdy a jak komu pomohl. Jak jsem psala už v jednom ze svých minulých článků, Bi-Oil sama používám a zbožňuju, pomohl nejen mně, ale i mnoha dalším v mém okolí. Ať už jde o moji mamku, bráchovu přítelkyni nebo kolegyně v práci, všechny můžeme Bi-Oil jen pochválit!


Jako překvapení večera byla pozvána paní, která nám nějakou kouzelnou barvou nakreslila cokoli jsme si vymyslely, kamkoli jsme chtěly :) Tento postup supluje tetování - je to vlastně takové tetování na zkoušku. Na první pohled to vypadalo, že paní maluje henou, ale konečný výsledek vypadal jako opravdové tetování. Nachytala jsem na to jak rodiče, tak bráchu i kolegy v práci a kámošky :D 



Tady je výsledek! 



Krásná akce :)
A jaké máte zkušenosti s Bi-Oilem vy? Dejte vědět! 


4 komentáře:

  1. To je naprosto super projekt! Jinak na fotkách ti to moc sluší. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Bi-oil je super! Mám ho velice ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý projekt :) Bi-Oil sa chystám taktiež vyskúšať :) Akurát, jednu vec si ohľadom výskumov rakoviny neviem odpustiť - lieky na ňu podľa mňa sú už roky, ak nie desiatky rokov.. lenže rakovina je pre farmaceutické firmy dobrý biznis :)

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)