O mně

středa 11. října 2017

Kam v Praze na snídani

Když snídaně ve městě, tak ať stojí za to! Souhlasíte? Pokud se mezi vámi najdou stejní nadšenci v objevování kaváren, stejní milovníci kávy a hlavně stejně velký snídaňový blázni, jako jsem já, tak vás tenhle článek bude určit bavit :) A nebojte, nebudu vám tady ukazovat Kavárnu co hledá jméno nebo Coffee Room... Možná u mě objevíte místa, kde jste ještě nikdy nebyli...


Lovely Day Bistro
Komunardů 7, Praha 7

Moje momentálně nejoblíbenější bistro. A to nejen proto, že ho mám blízko práce :D Interiér je naprosto dokonalý a jídlo vynikající. Můžete seděj jak venku, tak uvnitř,vybrat si ze slaných i sladkých snídaní anebo zajít na obědové meníčko. Obsluha je tady trochu pomalá, takže si vemte víc času a užijte si tu pohodičku. Jo, a mají tady moc dobrý pivo!


Zastav se
Koněvova 61, Praha 3 - Žižkov

Ráno ideální snídaňová kavárna, kde vám s úsměvem donesou výborný křupavý croissant jak z Paříže, večer bar, kde mají snad ty nejlepší Absinty vůbec. CO víc si přát?
Kavárna má navíc krásné posezení z palet nebo útulný vnitroblok plný světýlek a kytiček. Uvaří vám tady i obědy a k doladění atmosféry zní francouzská hudba.



Doruky Drink
Korunní 62, Praha 2

Místa k sezení tady moc není, ale když ho trefíte, můžete se těšit velmi milé a osobní obsluze. Donuty vypadají krásně, bohužel mě zas až tak nezaujaly, ale možná jsem jen nepřišla v pravý čas na ně. Nicméně domácí pomazánky na vege chlebu jsou dokonalý! A k nim lahodná káva nebo domácí limča či fresh.



Kavárna Místo
Bubenečská 284/12, Praha 6

Na víkendový brunch úplně ideální. Je tady plno místa, hraje hudba a snídaně je božská. Kromě klasické Anglie nebo novinky v podobě sázených vajíček na šunce s bylinkovým přelivem mě ohromil lískooříškový věneček s rybízem.



Waf-Waf
Milady Horákové 52, Praha 7 

Naprostá láska! Vafle jak na slano, tak na sladko, které si tuníte sami podle své chuti. U pokladny si vezmete "dotazníček" kde si zaškrtáte, co všechno na wafli chcete. K ní si můžete dát kávu nebo mlíčko jako já :D Prostředí je příjemný a obsluha nejvíc usměvavá. Kromě vaflí si můžete vybrat i různé shaky a další dobroty. Za pozornost stojí jejich Instagram, ale varuju vás, je to jen pro silnější povahy, jakmile jednou kouknete, propadnete!


Cafefin
Náměstí Jiřího z Poděbrad 1407/4, Praha 2

No dobře, na závěr si dáme jedno klišé podobě avokádového toustu v Cafefin. Je sice asi známější než pohádka o Karkulce, ale taky má proč, je to top!



A kde nejraději snídáte vy? Dejte mi své tipy ;) 

2 komentáře:

  1. Slyšela jsem jenom o waf-waf. Bohužel nejsem z Prahy takže žádnou jinou ani prozkoumanou nemám, ale až tam pojedu, určitě do waf waf Zajdu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Podle těch fotek to fakt vypadá na parádní výběr. Já jezdím do Prahy na pracovní cesty, takže často snídám po hotelech a u těch u mě jednoznačně vede Hotel Golf.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)