O mně

úterý 3. října 2017

Podzimní líčení s LA PALETTE NUDE od L'Oréal Paris

L'Oréal Paris přišel poslední dobou s několika novinkami, ze kterých mě nejvíc zaujala NUDE paletka očních stínů. Teď na podzimní líčení mi přijde naprosto dokonalá. 12 krásných tlumených barviček - jak lesklých, tak matných, které se dají krásně kombinovat, a i když si víčko vybarvíte třeba třemi nebo čtyřmi stíny, báječně do sebe zapadají a ladí.


Jediné, co bych paletce vytkla, je její pigmentace. Přijde mi, že musím hodně silně nabírat stín na aplikátor a dávat několik vrstev, než dosáhnu opravdu viditelného stínu. Samozřejme, proto je to NUDE paletka, že, aby byla jemnější, to je mi jasné. Ale i přesto bych byla pro o trochu silnější pigmentaci. Výdrž jinak chválím a výsledný efekt jsem si zamilovala! 


Tady je právě na paletce vidět, jak silně nabírám stíny... Ale co už :) 


Dál určitě stojí za zmínku tahle rtěnka Color Riche Matte v odstínu 463 Plum Tuxedo. Ano, také už je pěkně opotřebovaná, ale jakmile jsem ji vyzkoušela, už jsem ji nedala z ruky. A ze rtů. To je prostě můj odstín. Navíc má moc příjemnou texturu i vůni a dlouho drží. 


Jedna z nejnovějších řasenek z řady Volume Million Lashes - FATALE má jednak krásný obal (hihi), jednak má zajímavý kartáček, který mě ze začátku nejprve trochu vyděsil, ale nakonec se jím řasenka fakt dobře nanáší, řasy neslepuje a pěkně je načerní, takže se určitě není čeho bát! 



No a úplně na závěr bych ráda zmínila lak na nehty, který vidíte na úvodní fotce - je to nejnovější top coat a je opravdu báječný! Dobře se nanáší, rychle zasychá a opravdu dlouho drží nalakované nehty nepoškozené, neoloupané, záživé a pevné! 

Jinak na obočí a jako make-up jsem použila své dvě stálice - Brow Artist Genius Kit a Infaliblle 24h matte make-up, které si kupuji pravidelně už asi sto let :D 

Krásné podzimní dny všem! 


1 komentář:

  1. Mě se nejvíce líbí odstíny té paletky, jen škoda slabé pigmentace. Podobných kartáčků u řasenek se taky bojím, ale řasy ti udělal moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)