O mně

pátek 17. listopadu 2017

Domácí wellness s maskami Lirene

Tohle počasí a k tomu volný den navíc, to k tomu úplně svádí! K čemu? No přece k dokonalému relaxu a domácímu beauty spa dni :)
Nebudeme si lhát, den pro sebe, kdy si člověk trochu oddychne a dělá si, co chce, často nemáme. Proto je pak potřeba si ho pořádně užít a dopřát si trochu péče, no ne?


Péče o pleť je základ. Já používám denně jak čistící gel, tak micelární vodu. Jendou za týden si dám masku. Masky na obličej jsou celkem klasika, známe je všichni. Ale používáte masky třeba i na ruce nebo na nohy? Já vyzkoušela ty od Lirene a musím říct, že jsou skvělý! Ale jedno po druhém. Nejprve jsem si dala detoxikační jílovou masku na obličej. Samozřejmě na dobře vyčištěnou pleť gelem a micelárkou. 



Následovala maska na nohy. Znáte? V balíčku je spolu s peelingem, který si nanesete na omytá chodidla a asi minutu si jím chodidla masírujete. Kůže vám změkne a ta stará a ztvrdlá se odrolí. Potom už jen nohy osušíte ručníkem a šup do "ponožek"! Ty sundáme po 30 minutách. Chodidla zůstanou krásně jemná a ještě dlouho doznívá chladivý efekt z masky. Na léto, řekla bych, úplně skvělá věc. 




A teď jdeme na ruce, ani ty nesmíme zanedbávat. U masky na ruce platí stejný postup jako u předešlé. Nejprve minutový peeling a potom 30 minut maska - rukavice. Zkuste si mezitím zapnout telefon, projet Instagram nebo listovat v časopise, docela sranda :) Po sundání masky jsem emulzi, která mi na dlaních zbyla, rozetřela a vmasírovala do celého předloktí. Ruce jsou krásně jemné a kůže kolem nehtů měkčí. Maska navíc hezky svěže voní. 




Za mě jsou tyhle vychytávky super zpestřením běžné péče a určitě super dárečkem pro kámošku nebo mamku k Vánocům nebo prostě jen tak pro radost, kdy si můžete udělat super beauty den společně ;)

A co vy, znáte? Co na ně říkáte? 

9 komentářů:

  1. Takovou péči bych si nechala líbit. Já v zimě právě takhle hodně relaxuji hlavně v sobotu, kterou si nechávám volnou a pro sebe. Používám masky na vlasy, obličej, nehty a celkově se hýčkám :). Od Lirene jsem zkoušela jen denní krém. Nevěděla jsem, že mají tolik dalších produktů. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je správné!
      No vida, tak jsem ráda, že jsem ukázala něco nového ;)

      Vymazat
  2. Lirene jsem dřív docela přehlížela. Od té doby co jsem si všimla že mají i masku na nohy mě docela láká tak uvidíme :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Masku na ruce mám doma taky, ale od jiné značky a ještě jsem ji nezkoušela, takže bych to měla napravit. Udělat si takový pečující den ještě s někým by bylo fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem zvědavá, jak se ti bude líbit :)
      že jo, takové společné beauty dny by měly být značeny v kalendáři :D

      Vymazat
  4. Od značky Lirene mám pouze jeden produkt a to pleťový krém a jsem s ním spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám krém a vyhovuje mi hodně i ten micelární gel ;)

      Vymazat
  5. Od nic jsem zkoušela zatím jen krém a ten byl fajn. :) Jinak masku na nohy bych ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)