O mně

pondělí 13. listopadu 2017

Fail: Jak mě vypekla barva na vlasy

Asi takhle - vy mě znáte a víte, že jsem docela sluníčková osoba. Píšu o věcech, které mám ráda, se kterými mám dobrou zkušenost a zbytečně nehejtuju. Když mi něco nesedne, tak to prostě nepoužívám a hotovo. Když řasenka slibuje řasy dlouhé až za roh, ale efekt se nedostaví, dokážu to přejít. Když lak na nehty hlásá sedmi denní výdž a sloupe se po pár hodinách, ok, neřeším. Ale když mi barva na vlasy na krabičce slibuje "ABSOLUTNÍ PLATINOVOU" barvu a po obarvení mám VLASY ŽLUTO-ZELENÝ?! To už mě teda dokáže naštvat!



Věc se měla tak. V sobotu dopoledne jsem si řekla, že si udělám takové malé beauty okénko, protože jsem ve dvě hodiny měla jít na tiskovku, tak aby mi to slušelo, žeáno. Takže šup pěkně maska na obličej, domácí manikúra, připravit si šaty... a co s vlasama? 

Mám odrosty, barva taková nemastná, neslaná, nesjednocená... Takže jsem vytáhla barvičku, kterou jsem si koupila před několika týdny. Novinka od L'Oréal Paris, která slibuje absolutní platinovou barvu. To je přesně to, co chci! 

Na obale stojí, že zesvětlí až o 8 odstínů, že je i pro tmavé vlasy, wow. A především ta barvička, kterou slibují, to prostě musim mít! Jo, dokonce je v krabičce i platinová péče, to vypadá dobře, takže jdem do toho! 

A výsledek po 20 minutách působení barvy a použití platinové péče? 




WTF? 


Takže jsem si nasadila čepici, dofrčela jsem si do nejbližší drogerie, koupila jsem si platinovou barvu od Palette, která mi žlutozelenou celkem dobře stáhla a nakonec jsem si ještě nahodila růžovou masku od Maria Nila, abych tu pohromu po L'Oreal Paris barvě nějak "zamaskovala". Na tiskovku jsem si musela vzít taxíka, protože jsem samozřejmě nestíhala a zrovna moc parády jsem teda nenadělala. 

Tohle nebylo prvně, kdy mě barva z dílny L'Oréalu totálně zklamala. Co vím jistě, bylo to naposled, co jsem od nich něco takovýho zkusila použít. Ale jestli chcete pekelný žlutý odrosty s trochou zelenýho melíru, vřele tuhle barvu doporučuju. 

A ne, není to mým hormonální rozpoležním nebo čímsi, čím se pak značky ohání, když se snaží uhasit problémy. Žádná jiná barva (krom těl L'Oréalích) mi tohle nikdy neudělala, ať jsem byla v rozpoložení jakýmkoli. Co mám vyzkoušený a je v pohodě, je Syoss nebo už zmíněný Palette. Jo, konečky platinový mám, ale to jsem měla už před barvením. 

Tak že dík! 


3 komentáře:

  1. Tak tohle dokáže opravdu naštvat. Barvu jsem ještě nezkoušela a asi to ani riskovat nebudu. Mým vlasům zase nesedí Syoss. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. No viď! Já jsem měla úplně chuť takhle aspoň týden chodit a všem říkat, jaká barva tohle "umí"... ale nakonec jsem si přebarvila vlasy maskou od Maria Nila a byla jsem happy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja ji pouzivala a byla jsem moc spokojena, ale ma to jeden hacek....poprve jsem ji objevila v Rakousku,u nas se jeste neprodavala a byla jsem opravdu platinove blond,proste super,i moje kadernice byla nadsena. Pak se zacala prodavat i u nas a krome toho,ze v baleni chybel olejicek,ktery tam mel byt (nebyl v zadnem baleni,projela jsem je v drogerce vsechny😂),tak vyedny efekt opravdu nebyl takovy jako u barvy kupovane v Rakousku nebo Nemecku 😕. Nevim,jak je to mozne,ale bohuzel je to tak.Takze pokud tuto barvu kupuju,tak jen mimo CR.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)