O mně

úterý 28. listopadu 2017

Outfit post: Podzimní šaty

Podzim ještě na chvilku ukázal svou slunnou tvář, takže jsem mohla vytáhnout své nové šatky a vyrazit v nich do práce. A odpoledne na schůzku. A večer do divadla. Hodí se totiž kamkoli. A tak jsem si řekla, že vám je ukážu pro inspiraci, kdybyste i vy sháněly nějaký pohodlný univerzální podzimní obleček :)


Pamatujete na článek, kdy jsem vám ukazovala svůj nový křivák? Psala jsem vám ještě o svetru, na který jsem si dělala zálusk. No jo, jenže potom jsem narazila na sekci ŠATY. A bylo vymalováno. Zamilovala jsem se do jedněch, které prostě musely být moje. Jednoduché, pletené, ke každé příležitosti... A taky že jo, za pár dní už jsem je měla doma!


Upřímně, na tenhle druh outfitu jsem teď docela ujetá. Tohle období k tomu úplně svádí. Vysoké černé kozačky, barevné punčochy, pletené šaty a šála. Anebo bez šály, třeba s řetězem. Oceňuju na tom právě tu univerzálnost, kdy vím, že ať se takhle obleču kamkoli, nešlápnu vedle.



Navíc šaty jsou děsně pohodlné a překvapivě i příjemné. Na to, že mám hodně citlivou pokožku s častými sklony k začervenání a svědění, tak mi tyhle šatky nevadí ani na nahé tělo, neškrábou, nekoušou, zkrátka se v nich cítím dobře celý den a klidně i celou noc.



Takže jestli hledáte inspiraci, co pěkného si pořídit, čím udělat někomu radost nebo třeba co si přát od Ježíška, určitě mrkněte sem na šaty! Výběr je široký a chce se mi říct "bohužel", protože nejen tyhle mi padly do oka, mám vyhlídnuté už další, že... :D

Co na ně říkáte, líbí? 



6 komentářů:

  1. Šaty vypadají moc hezky :) já takové podzimní tedy teplejší šaty nenosím, ale to je tím, že jsem spíše na ty džíny :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba se to ještě změní, taky jsem byla dlouho kalhotová :)

      Vymazat
  2. Šaty jsou moc krásné a sluší ti. Já v zimě šaty nenosím, jsem stejně jako Nela spíše na džíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou úžasné!! Obecně to máš, dohromady s vlasy, krásně sladěné. :)
    Jinak, dvorního fotografa ti závidím. Také bych někoho takového potřebovala... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mooc děkuji. Jojo, kolega fotograf je prostě k nezaplacení :D

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)