O mně

pátek 1. prosince 2017

Péče o pleť s Active Pure 3v1 od Garnier

Vlastně ani nevím, co to způsobilo, ale Garnier je jedna z mých nejoblíbenějších značek. Obecně. Je to můj love brand. Možná proto, že zrovna od Garnier jsem dostala kdysi kdysi od mamky svůj první pleťový krém, možná proto, že za nějakých 15 let, co tuhle značku používám, mě nikdy nezradila. Spíš naopak. A mám ráda její novinky. Takže rovnou na jednu mrkneme, jo? Na novou masku Active Pure 3v1 s aktivním uhlím.


Když jsem s touhle maskou přišla do práce, všichni říkali: Jooo, to je ta slupovací černá maska, jo?
Tak prosím vás, není :D Ano, je černá, ne, není to ta slupovací. Jestli znáte klasickou bílou Active Pure 3v1, která funguje jako maska nebo peeling nebo čistící gel (dle libosti), tak tohle je její černá ségra. (Snad jsem dostatečně rasově korektní...)


A teď jaký je v nich rozdíl, že. Ta bílá je spíš jako prevence. Čistí pleť a zbavuje ji mastnoty, abyste neměli akné. Ta černá (a je mi jedno, co na mojí korektnost říkáte) bojuje díky aktivnímu uhlí, které obsahuje, především proti černým tečkám. Je na více mastnou pleť a je vhodná i pro kluky. Takže holky, kupujte svým chlapům, ať jsou ještě krásnější!


Kromě aktivního uhlí obsahuje ještě výtažek z borůvky a kyselinu salicylovou. Při použití uvolňuje póry a odstraňuje v nich usazené nečistoty, tedy redukuje i černé tečky.



S oběma jsem spokojená, používám je jak jako čistící peeling, tak i jako masku. Navíc ještě nedám dopustit na čistící gel se speciální hlavicí, která taky bezvadně funguje proti černým tečkám - hlavně na bradě. A ano, pleť je po použtí suchá a lehce pne, ale to je pochopitelný, když přípravky zbavují pleť mastnoty. Stačí pak nanést hydratační krém a mám pleť jako ze škatulky :)


A co vy, znáte tuhle řadu a novinku? Používáte? A jste spokojeni? Dejte vědět ;)

1 komentář:

  1. Tento produktový rad poznám, ale s tou bielou maskou/ peelingom nemám dobré skúsenosti. Na jednej strane má čierna maska láka, ale na druhej sa bojím, že mi zase nebude vyhovovať :/
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)