O mně

pondělí 25. prosince 2017

Tip na originální diář. Diář pro radost

Jestli jste stejní blázni do originálních a nápaditých diářů (a ostatně všeho papírového) tak jako já, určitě se vám bude líbit diář, který jsem před několika dny objevila. Diář pro radost. Jak si každý den v roce zachovat pozitivní mysl, dobrou náladu a jak v každodenním kolotoči najít aspoň kousek radosti? No, třeba tak, že otevřete svůj diář...


Kromě toho, že mi tenhle diář padl do oka hned na první pohled, váže se k němu i úžasný příběh. Diář pro radost je ruční práce jedné moc milé paní, kterou jsem potkala před Vánoci na předvánočním posezení. Veronika Měchurová, autorka projektu Diář pro radost, hledala tak dlouho tu správnou životní cestu, až ji našla a začala si plnit svůj sen. Po práci v kanceláři, v agentuře i v nakladatelství nakonec začala vyrábět vlastní diáře.



Jak sama říká: "Kdyby mi někdo ve dvaceti řekl, že budu ve věku, kdy se moje maminka chystala do důchodu, rozjíždět nové projekty, zaťukala bych si na hlavu. Nejlepší na tom ale je, že když do toho vlaku naskočíte, vůbec vám to nepřijde. Prostě v něm jedete a těšíte se, co se vynoří za zatáčkou."



Mě naprosto okouzlil tenhle ručně malovaný diář Vesmír s padající hvězdou. Desky má potažené krásnou látkou s motivy noční oblohy. V kombinaci s ručně lepenými kamínky Swarovski působí téměř mysticky. Každý je navíc originál, protože potahovaná látka vyjde na každý trošku jinak, takže nikde nenarazíte na druhý úplně stejný kousek, jako jste si koupili právě vy.


V diáři najdete denní kalendář, prostor pro své cíle i plány, inspirativní citát na každý den, horoskop na každý měsíc, lunární značky pro každý den, motivační příběhy a tipy, jak být šťastnější, spokojenější, jak žít v souladu se sebou samým... Je zde dost prostoru pro vaše poznámky, úkoly, schůzky, ale i nápady a poznatky. Diář není nijak velký, takže ho můžete nosit pořád sebou. 


Upřímně, za mě je myšlenka tohoto projektu úplně boží!
Mrkněte se sami. Parádní, že? 

1 komentář:

  1. Já mám doma motivační diář. Taky jsem o něm na blogu psala a vypadá docela podobně. Celkově se mi líbí, tak snad se ti v něm bude dobře plánovat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)