O mně

pátek 16. února 2018

Seznamte se s kosmetikou Nu Skin

Nedávno jsem dostala na vyzkoušení několik produktů od pro mě do té doby neznámé značky Nu Skin. Společnost Nu Skin byla založená v roce 1984 s posláním poskytovat pokožce kvalitní péči, a to pouze prostřednictvím prvotřídních a zdraví prospěšných složek. Její portfolio je široké, nejvíce se zaměřuje na přípravky proti stárnutí pleti a také na vlasovou péči. Já jsem zatím vyzkoušela něco málo z dekorativky. Tak na to pojďme mrknout.


Na první pohled mě nejvíce zaujaly perleťové práškové kuličky, které slouží jako bronzer. Jsou k dostání v pěti odstínech a já jsem měla to štěstí, že jsem dostala přesně takové, které mi sedly. Dělají moc hezký efekt na pleti, dobře se nanášejí, nijak zvlášť nepráší a pleť nemastí. Jediné, co bych tomuhle produktu vytkla, je balení. Plastová bílá krabička bohužel působí celkem lacině. Což produkt sám o sobě není. Víc si můžete přečíst tady


Jako další přišla na řadu rtěnka, respektive balzám, který jako rtěnka na první pohled vypadá. Zde už se mi mnohem víc líbil obal. Balzám je lehounký, trošku mastný, dokonale hydratuje a rty po použití mají takový mintový fresh nádech. Jen opravdu jemně nabarví vaše rty na světle růžovou. Za mě jasně palec nahoru.


No a nakonec jsem vyzkoušela tvářenku v odstínu Blossom Pink. Tyhle dvoubarevné jsem si v poslední době dost oblíbila, baví mě, jak v jednom kroku vykouzlíte tvářenku i rozjasnění. Nicméně takhle mě zrovna upřímně trošku zklamala, protože je na mě až moc světlounká. Mám ráda výrazné líčení a po nanesení na tmavý bronzer není na tváři skoro vidět. Jen lehký jemně růžový nádech. Věřím, že si své fanynky najde, pro mě je bohužel málo.


                                  A takhle vypadá celý finální look. Tak co vy na to? 




Znáte kosmetiku Nu Skin? A jak se vám líbí? :) 



6 komentářů:

  1. Tuhle kosmetiku nepoznám, ale nejvíce se mi líbí bronzer a balzámek. Jinak konečný look je moc pěkný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám a čtu o ní poprvé, ale vypadá zajímavě a zaujala mě :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. ja som bola na predstavení tejto značky, ale ja moc na tento druh kozmetiky niesom..ale pekný článok :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  4. takové kuličky používala moje maminka pořád, teď je používám také už tomu rozumím :D

    OdpovědětVymazat
  5. znam a produkty jsou skvele uz bych nemenila



    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)