O mně

sobota 24. února 2018

Tekutý peeling na pleť? Ano, noční péče Idéalia od Vichy

Ti z vás, kdo máte citlivou pleť, moc dobře víte, že kdejaké hloubkové čištění vašemu ksichtíku vůbec nepomáhá, spíš naopak. Čím je péče důkladnější, důslednější a drsnější, tím víc pleť trpí. No a to platí i u používání peelingů. Ty musíme my, cíti, vybírat velmi pečlivě a aplikovat velmi jemně a opatrně. No, ale představte si peeling, který je tekutý. Přesně takový má v portfoliu značka Vichy. Je z řady Idéalia a jde o rozjasňující noční péči. Já jsem z ní upřímně nadšená, takže vám ji s radostí představím.


Idéalia rozjasňující noční peelingová péče je pro ty, koho trápí nejednotný a mdlý tón pleti, její nerovnosti a jemné vrásky. A ruku na srdce, kdo tohle v našem věku - kolem třicítky - nezačíná fakt řešit? No já teda jo! A v čem mě tahle péče nadchla?

Jednak mám pocit, že vůbec neubývá. Používám ji pravidelně už tři a půl měsíce a jsem ani ne v polovině. Na jednu aplikaci spotřebujete opravdu málo produktu. Je to nejspíš tím, že je opravdu tekutý, jako byste si nanášeli micelárku. Já si každý večer dám pár kapek do dlaně a vmasíruju do předem vyčištěného obličeje. Peeling se okamžitě vsákne do kůže a nezanechává mastný povrch. Po něm byste měli použít ještě noční krém, ten mi ale nedavno došel, takže na noc používám jen peeling :)


No a výsledky? Ty jsou samozřejmě to nejlepší. Pleť mám krásně hladkou, hebkou, vyhlazenou. Opravdu se mi zdá jasnější a póry jsou staženější. Pleť je svěží a taková odpočatá. 



Možná je to složením? 
Tyhle účinky jsem začala pozorovat po necelém měsíci používání. Možná je to složením produktu. Co tedy obsahuje?
- 2 % Polyfenolů z borůvek - antioxidační schopnost
- přírodní Adenosin - proti únavě
- výtažek z fermentu z černého čaje - pro jas a kvalitu pleti
- mineralizující termální voda Vichy


No a abych to dotáhla k dokonalosti, pod denní krém, který mi teda mimochodem teď taky došel, (vidíte, jak si na nich frčím), používám antioxidační denní sérum pro rozjasnění a vyhlazení pleti z řady Idéalia. Je to super pečující kombo, které mi zajišťuje krásnou hladkou pleť bez jakýchkoli nedokonalostí. Krom toho, že se trochu leskne, ale na to už jsem si našla řešení zase jinde a psala jsem o tom tady :) 


Jak jste na tom s pleťovou péčí vy? Co se vám osvědčilo? A znáte tenhle peeling od Vichy?


1 komentář:

  1. Tak tento peeling vidím poprvé a velmi mě zaujal. Vypadá fakt skvěle a třeba ho taky někdy vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)