O mně

pátek 2. března 2018

Botanicals koriandr: dokonalá péče o zničené vlasy

Často se mě ptáte, jak často si barvím vlasy. Když řeknu, že třeba i každé dva týdny, další otázka je vždycky stejná - A jak to, že nemáš zničený vlasy? No jo, je to prostě o té péči. Jednak o tom, jaké barvy používám, ale především pak o vlasové péči každodenní. V té se mi nejvíc osvědčila koriandrová řada Botanicals Fresh Care. K dostání je šampon, kondicionér, maska a sérum, které je naprosto boží. Hned řeknu proč. 


Koriandrová řada je určená na ošetření křehkých a lámavých vlasů. Což člověk po častém barvení má. Sérum, které jsem zmiňovala, obsahuje koriandrové semínko, posiluje vlasy od kořínků ke konečkům a na moje vlasy působí naprosto blahodárně. Dávám si ho na umyté a vysušené vlasy, často před použitím žehličky. Stačí pár kapek a vlasy mám nádherně hebké, hladké a lesklé. Navíc vlasy nijak nezatěžuje. Jeho textura je krásně jemná. 


Co je další výhodou, je to, že jde o péči vytvořenou za použití přírodních ingrediencí, a to na základě vědeckých poznatků, ve spolupráci s předními botaniky a pěstiteli. Botanicals Fresh Care neobsahuje silikony, parabeny ani barviva. Šampon tedy moc nepění, ale rozhodně nemám pocit, že by o to méně umýval, to určitě ne. Jen je možná potřeba ho nanést o trochu víc, než když používám běžné šampony. 




Na závěr bych ráda řekla, že i když jsem měla po failu s "platinovou" barvou vlasy úplně zničené, zpřelámané a roztřepené, tahle řada mi je dala za poměrně krátkou dobu do velmi slušného stavu. Dalším používáním už vlasy jen posílila, a přesto jim zanechala hebkost a jemnost. 

Takže jestli hledáte něco účinného pro posílení a revitalizaci vlasů,
tuhle řadu můžu jenom doporučit! 


1 komentář:

  1. O téhle značce i tuším přímo o téhle řadě pro posilnění a revitalizaci vlasů jsem něco málo slyšela, ale osobně jsem jí nezkoušela. Vypadá moc dobře a líbí se mi design produktů :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)