O mně

pondělí 26. března 2018

Jaké jsou nové Smooth Sugar Scrubs od L´Oreal Paris?

Jednoduše slaďoučké! Tomuhle já říkám dokonale sladká péče o pleť. Navíc celkem šetrná - což mě vzhledem k povaze produktu překvapilo. Řeč není o ničem jiném než o novince Smooth Sugar Scrubs od L´Oréal Paris, které slouží k exfoliaci pleti. 




Co je to exfoliace? 
Jde o proces odstraňování vrchní vrstvy odumřelých buněk z pleti na obličeji nebo z pokožky těla. Můžete volit mezi mechanickou nebo chemickou cestou. Používání těchto scrubů je možnost mechanická. Chemická cesta se pak nazývá peeling. Tímto jsem snad rovnou zodpověděla zásadní otázku, jaký je rozdíl mezi scrubem a peelingem :) Nicméně efekt by obě procedury měly mít stejný - a to hladkou, čistou, zářící pleť.

Těžko se mi rozhoduje, který z těchto scrubů jsem si oblíbila víc. Všechny tři mají úžasnou parfemaci a jemnou texturu. Díky kombinaci drobných krystalků cukrů: bílého, hnědého a zlatého a dalších přírodních ingrediencí, vám snadno a do hloubky vyčistí pleť. A co víc? Smooth Sugars Scruby můžete použít také na rty, takže pápá popraskané a hrubé rty! Jen pozor na to, abyste si scrub sami neslíbali dříve, než je potřeba ho smýt, jsou totiž stejně tak "chutné" jako voňavé :D



GLOW SCRUB k rozjasnění pleti
Spojení jemných krystalů cukrů a hroznového oleje vyhlazuje pleť a dodává jí rozzářený vzhled. Hroznový olej plný vitaminu E je známý svou schopností projasnit pleť a další ingredience jako jsou tradiční monoï olej původem z Tahiti a prášek z acai bobulí pleť hydratují a navracejí ji uhlazenou a na pohled zdravou texturu. 



CLEAR SCRUB k odstranění černých teček
Hvězdnou ingrediencí čistícího scrubu jsou pravá semínka kiwi, která v kombinaci s cukrovými krystaly, mátovým olejem známým svými protizánětlivými účinky a citronovým esenciálním olejem dokonale vyčistí póry a zbaví pleť nedokonalostí. Lehká, svěží textura se při kontaktu s pletí rozehřeje, čímž dochází ještě ke znásobení účinnosti peelingu.



NOURISH SCRUB pro vyhlazení a výživu pleti

Kakaové máslo, bohaté na esenciální mastné kyseliny zklidňuje suchou pleť a dodává scrubu sametově jemnou texturu. Dalšími přírodními látkami jsou kokosový olej plný lipidů k ochraně kožní bariéry a kakaová zrna pro ještě účinnější odstranění odumřelých kožních buněk a zjemnění pleti.


Tak jaký se líbí nejvíce vám? Dejte mi echo ;)

4 komentáře:

  1. Jsou nejlepší, mám kiwi a jsem nadmíru spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se líbí ten zelený na odstranění černých teček. Až mi dojde peeling, určitě si pro něj zajdu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Can not wait to try them out, i just adore sweeet masks xo

    https://theninebyivana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)