O mně

pátek 27. dubna 2018

Bi-Oil má nový obal, ale pořád stejně účinné složení

Bi-Oil je specialista v péči o pokožku. Ani nevím, jestli se mezi vámi najde někdo, kdo tento malý oranžový zázrak nezná nebo mu už nepomohl. Nyní změnil obal - ten teď obsahuje ještě více informací. Složení a účinky však zůstávají stále stejné. Bi-Oil pomáhá dál!


A co je na něm tak kouzelného? Obsahuje unikátní kombinaci přírodních olejů (heřmánkový,
levandulový, měsíčkový a rozmarýnový) a vitaminů, která je doplněna o patentovanou složku PurCellin Oil, díky které je Bi-Oil lehký a po aplikaci se ihned vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film.


Vitamin A podporuje tvorbu kolagenu, který zvyšuje její pružnost a texturu. Vitamin E
s antioxidačními účinky chrání před nepříznivým vlivem volných radikálů. Přírodní oleje z měsíčku a heřmánku zklidňují citlivou a podrážděnou pokožku. Levandulový a rozmarýnový olej jsou přírodní antiseptika a dokáží zredukovat i drobné kožní vyrážky a zanícení.


Nanášejte Bi-Oil dvakrát denně na postižené místo a sledujte postupné zlepšení. Bi-Oil můžete bez obav používat nejen na tělo, ale také na pleť na obličeji. Jizvy a strie jsou jemnější a méně viditelné. Dehydratovaná pokožka opět září a je hebká na dotek. Stárnoucí pokožka je více napnutá a vyhlazená. A pigmentové skvrny jsou zredukovány.

VLASTNÍ ZKUŠENOST

Já osobně ho používám každé léto na pigmentové skvrny, občas si ho dávám i na konečky vlasů, abych je trochu posílila. Slyšela jsem od kolegyň, že je skvělý do koupele pro krásně voňavou lázeň. A mé kamarádce hodně pomáhá na strie. A dokonce i jejímu příteli, ale pšššt :)


A co vy, znáte Bi-Oil? Používáte? Pomáhá? :) 

3 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)