O mně

úterý 24. dubna 2018

sebamed slaví Den kůže, a to nejen slevami

Den kůže každoročně připadá na 5. 5., proč právě toto datum? Tento den byl vybrán pro podobnost s přirozeným pH zdravé pokožky, které je 5, 5. Značka sebamed se ke Dni kůže připojuje již podeváté a na oslavu připravila pro své zákazníky speciální nabídku. Po celý týden - od 30. dubna do 7. května je ve vybraných lékárnách, internetových lékárnách a na e-shopu Kupkosmetiku.cz možné zakoupit produkty sebamed s 50% slevou. A to se vyplatí!



Jelikož mottem značky sebamed je: „Pouze zdravá pleť je krásná“, podporuje značka Den kůže výhodnou nabídkou a připomíná tak důležitost správné péče o pokožku. Zdravá pokožka má již od dětství mírně kyselé pH, proto hovoříme o kyselém ochranném plášti pokožky, který nás chrání před vlivem patogenních mikroorganismů a bakterií. Pokud dojde k narušení pláště, například používáním nevhodných mycích prostředků nebo příliš častým mytím, pH pokožky se začne přibližovat k neutrálnímu, které je však ideálním prostředím právě pro patogenní organismy. 



Kdo maže, ten... není suchý :D

V ohrožení jsou také lidé se sklony k atopickým ekzémům, s velmi suchou pokožkou či alergici, kteří by měli výběru mycích prostředků věnovat zvýšenou pozornost. U citlivé i normální pleti je stejně tak dobré postarat se o její hydrataci po mytí vhodným krémem, aby byl doplněn tukový filtr pokožky. Většina z nás věnuje tuto péči jen pleti obličeje, což je ale chyba. Neměli bychom zapomínat ani na ruce a pokožku celého těla, především na místa se sklonem k vysušování, jako jsou lokty či kolena. Já, jakožto alergik o tom něco vím... 


Proto mají produkty sebamed kyselé pH 5,5 a tím nenarušují ochranný kyselý plášť. Pokožka tak zůstává silná a plní svou základní funkci, tedy bariéry před nebezpečnými vnějšími vlivy a zůstávala krásná a bez podráždění. Sebamed nabízí produkty pro mytí i péči o pokožku včetně deodorantů, šamponů a speciální řady pro problematickou i suchou pleť. Pro ty, kteří chtějí, aby jejich pleť zůstala mladá a krásná, nabízí řadu s obsahem Q10. Zkrátka portfolio, z kterého si vybere každý.


A co vy a sebamed? Znáte? používáte? Máte rádi?
Já osobně mám tuhle značku hoooodně v oblibě, prostě mi pomáhá, no :) 

2 komentáře:

  1. Značku poznám, ale ještě jsem ji nezkoušela. No, chtěla bych si koupit něco na intimní hygienu od této značky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem od téhle značky, a můžu doporučit, byla jsem spokojená :)

      Vymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)