O mně

úterý 17. července 2018

Garnier Pure Charcoal - textilní masky na detox i relax

Nové textilní masky Pure Charcoal od Garnier spojují dva trendy v oblasti péče o pleť. Jednak mají kosmetické účinky masky s obsahem černého uhlí a zároveň se rychle a snadno aplikují. Dostupné jsou ve dvou verzích. No co vám budu povídat, hodí se mi obě.



PURE CHARCOAL

Černá textilní maska s extraktem z černého čaje  obsahuje kombinaci aktivních složek, jako je černé uhlí, kyselina hyaluronová, glycerin nebo koncentrované sérum, které společně s extraktem z černého čaje pleť čistí, zmatňuje a zároveň intenzivně hydratuje. Maska je vhodná pro všechny typy pleti, i pro tu citlivou, obzvláště ji oceníte v případě, že se vaše pleť často leskne.



PURE CHARCOAL 
Druhá černá maska Pure Charcoal s extraktem z mořských řas obsahuje podobnou kombinaci aktivních látek, navíc díky výtažku z mořských řas pleť nejen čistí, ale také minimalizuje viditelné póry a současně pleť vyživuje. Je vhodná pro všechny typy pleti, především pro tu s rozšířenými póry.


APLIKACE
Opravdu jsem si tyhle textilní masky zamilovala, líbí se mi ta jednoduchá aplikace. Nikde nemusíte nic patlat, mazat, nechávat zatvrdnout, vydržet pnutí pleti a pak umývat. Nenene, stačí jednoduše vyndat z obalu, dát na obličej a nechat se hýčkat. Maska působí 15 minut a po celou dobu je na obličeji moc příjemná. 


VÝSLEDKY
Upřímně, čekala jsem o trochu víc, ale z druhé strany... Pořád jde jen o textilní masku. Je pravda, že pleť krásně zjemní a hydratuje. Sérum, které na kůži působí, nechává pleť hebkou a projasněnou. Nemám ale úplně pocit, že by nějak extrémně a do hloubky čistila. Spíš se mi osvědčila na relax a revitalizaci pleti.
Za těch 15 minut si stihnete důkladně prolistovat časopis nebo si nalakovat nehty nebo si vychutnat kávu se zákuskem nebo si připravit ovocný salát nebo si oholit nohy... nebo si prostě jen na chvilku odpočinout a zklidnit mysl :)

Potvrzuji dobrou snášenlivost i hodně citlivé kůže. 



Už jste je také vyzkoušeli? Co na ně říkáte? 


3 komentáře:

  1. Zatím jsem je nevyzkoušela, ale chystám se na to :) Nečekám rozhodně žádné zázraky, protože hydratovaná a projasněná pleť mi jako výsledek takové levné masky bohatě stačí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodne vypadaji dobre, ale trosku ocekavam od masky vice. Ale za tu cenu super.

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)