O mně

středa 1. srpna 2018

Colorista přichází s make-upem na vlasy

Make-up na vlasy? Že jste o tom ještě neslyšeli? Tak já vám řeknu, oč jde. Colorista Hair Makeup od L’Oréal Paris je barva, která vydrží přesně jedno umytí. Aplikuje se na suché vlasy a má barevné pigmenty tak silné, že obarví vlasy i brunetkám. Na jednorázovou změnu je to celkem dobrá vychytávka. Nicméně má i své "ale"...


V první řadě je důležité popsat aplikaci, která je opravdu jednoduchá. 

1. Vysušené vlasy důkladně pročešte a ramena si zakryjte ručníkem.

2. Na tenké pramínky vlasů nanášejte malou kapku barvy a roztírejte, dokud barva nezaschne. Pro dosažení požadované sytosti odstínu je možné postupně barvu přidávat.

3. Na závěr vlasy vysušte fénem a pročešte. Poté můžete vlasy upravit pomocí žehličky nebo kulmy.



Vlastní zkušenost

Aplikace byla v pořádku, barvu jsem dokonce nanášela prsty bez rukavic a po umytí jsem měla ruce krásně čisté. Barvu jsem si dávala na celé vlasy - mám je hodně jemné a celkem krátké, takže mi jedna tubička vystačila. Vystačila mi akorát. 
Nicméně problém nastal ve chvíli, kdy jsem vlasy vyfénovala a chtěla jsem jít ven. Byly slepené, špatně se rozčesávaly a barva se začala trochu drolit. Nakonec se mi jakýs takýs styling povedl. Nejhorší ale bylo, když jsem si během dne prohrábla vlasy rukou - barva mi zůstávala na prstech a také mi v horku trochu tekla, takže jsem měla špinavý krk.
Takže pokud zatoužíte po změně s touto vychytávkou, je dobré počítat s tím, že vlasy budou na dotek slepené, těžké a nelesklé a určitě si to nechte spíš na chladnější počasí ;) 


Nicméně - na fotkách (což byl účel barvení), vypadá opravdu pěkně! Po prvním umytí šamponem byla barva pryč a vlasy mi po ní nepřišly nijak zničené ani vysušené, takže tyhle aspekty jsou za mě v pořádku. 


Ještě stojí za to zmínit, že je k dispozici 10 odstínů pro blondýnky a 10 pro brunetky. Také si můžete spojením dvou nebo více barev namíchat svou vlastní. Tak co na to říkáte? 



Zkusili byste nějakou? Jaká vás zaujala nejvíc? :) 


2 komentáře:

  1. Páni, mile mě překvapilo, že vytvořil Colorista i něco pro brunetky. To si myslím, že tu na trhu chybělo!! Určitě bych nějaký odstín vyzkoušela! I když se to hned při prvním mytí vymyje, tak na oživení je to dle mého fajn :-) Fakt mě to dost láká! Nějakou růžová nebo fialová barvička, hihi..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to skvěle, ale díky tomu, že moc ve vlasech nedrží mě moc neláká. Kdyby nestékala a nebyly by vlasy takové slepené a bez lesku, šla bych do červené. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)