O mně

neděle 12. srpna 2018

Žena v domácnosti aneb jak zaperlit při praní

No jo, možná, že se mi budete smát, ale stává se ze mě pěkná hospodyňka. Už víc jak rok mám svojí vlastní domácnost, o kterou se sama starám, teď mám ještě navíc přítele, o kterého se taky a moc ráda starám :) A tak pochopitelně hledám co nejlepší řešení a zlepšováky pro veškeré domácí úkony. Před několika týdny jsem dostala na vyzkoušení tyhle perličky značky Silan. A co na ně říkám?


Silan Perfume Pearls jsou k dostání ve třech různých vůní. Fialová Magic Affaire, modrá Fresh Joy a růžová Blooming Fantasy. Všechny voní parádně, nedokážu říct, která se mi líbí víc. Takže mě baví je různě střídat podle toho, co zrovna peru. Pro svoje trička jsem si oblíbila růžovou, na jemné prádlo a na ručníky používám fialovou a když peru přítelovi, dávám mu modrou. Nejlepší zkušenost s nimi mám při praní ložního prádla a ručníků, na těch vůně vydrží nejdéle!


Pokud se ptáte, co konkrétně tyhle perličky umí, tak fungují jako aviváž. V čem jsou ale lepší?
Obsahují unikátní technologii Micro-Pearls, díky které se vůně uvolňuje z prádla postupně, tedy mělo by vám vydržet vonět po celou dobu nošení, dokud ho opět nedáte zase do koše na prádlo. Další věc, kterou s radostí potvrzuji, je to, že nevadí citlivé pokožce a nijak ji nedráždí.


Silan Perfume Pearls jsou vhodné pro jakýkoliv prací cyklus, při jakékoliv teplotě i na všechny typy a barvy tkanin. Jednoduše dáte jednu dávku do bubnu pračky přímo k oblečení a klasicky perete. Já dávám jedno víčko, podle mě to úplně stačí. Jediné, co nedělejte - nesypte perličky přímo do sušičky. Nenechte se zmást, že jsou perličky barevné, prádlo rozhodně neobarví, používám je úplně v pohodě i na bílé. Jedno balení vystačí cca na 20 praní a stojí kolem 139 korun.


Takže pokud hledáte alternativní a krásně voňavou aviváž, můžu doporučit :) 

2 komentáře:

  1. Tyhle perličky také používám :) teď mám doma ty fialové!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem o tomto slyšela a četla docela i kladné recenze a docela mě to i láká. :) Ve středu jdu do města, tak se asi po nich mrknu. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)