O mně

úterý 18. září 2018

Voňavá a hravá hydratace s Nivea Soft

Posledních pár týdnů jsem testovala poměrně nové Nivea Soft Svěží hydratační krémy. Pokožka vysušená po létu, slunění a po častém koupání si zaslouží speciální péči. A tu tyhle krémy opravdu přináší. A navíc nádherně voní, a pokud se vám po létu začne pomalu stýskat, ony vám ho snadno a rychle připomenou. K dostání jsou ve třech variantách a můžete je společně míchat dle libosti. Tak se jim pojďme podívat pod víčko.


NIVEA SOFT SVĚŽÍ HYDRATAČNÍ KRÉM CHILLED OASIS
První v krabičce, která mi dorazila, byl zelený Chilled Oasis, který voní jako máta se zelenými lístky kvetoucích lilií. Je opravdu úžasný, harmonický a kromě pokožky zklidňuje i mysl.


NIVEA SOFT SVĚŽÍ HYDRATAČNÍ KRÉM HAPPY EXOTIC
Druhým kelímkem, který jsem testovala, je Happy Exotic, který mi voní asi úplně nejvíc. Připomíná exotické plody nebo Piňacoladu. Intenzivně cítíte ananas, citrusy a kokosovou vodu. Dodává pokožce i tělu energii a povzbuzení.



NIVEA SOFT SVĚŽÍ HYDRATAČNÍ KRÉM BERRY CHARMING
Poslední růžová krabička obsahuje krém Berry Charming, který voní nádherně sladce po jahodách, malinách a jablku. 


Všechny krémy výborně hydratují, mají jemnou texturu, dobře se roztírají a rychle se vpíjí do pokožky. Opravdu mají skvělý letní feeling, který jsem si okamžitě oblíbila. Do teď jsem byla u Nivey zvyklá používat jen klasické krémy bez parfemace, takže tohle je pro mě příjemná změna.


Můžu potvrdit, že krémy jsou vhodné i na citlivou pokožku a po jejich použití je kůže krásně jemná a dlouhou dobu hydratovaná. Když si připočtete tu boží vůni, máte báječný pokoupelový rituál :)
Krémy mají obsah 100 ml. 


Znáte tyhle novinky? A používáte? Nebo máte jiné oblíbence? Dejte mi vědět ;) 


3 komentáře:

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)