O mně

sobota 27. října 2018

Barevné podzimní líčení s Makeup Revolution

Už posledně jsem celkem dost kosmetických maniaků (podobných jako jsem já) nadchla paletkou rozjasňovačů od Makeup Revolution. U téhle značky ještě zůstanu a podrobím ji další recenzi, protože jsem si ji poslední dobou dost oblíbila. Používala jsem nějaké věcičky už v minulosti, ale teď se mi všechno zdá najednou nějak... lepší :)


1 million palette - tahle mrška mi ležela v hlavě dlouho. Skvělým marketingovým tahem bylo, že paletka nešla sama o sobě koupit. Byla pouze jako dárek k nákupu. Na první pohled se mi zalíbila, takže jsem ji samozřejmě musela mít. Proto vlastně i tento celý nákup, přesně k němu jsem paletku dostala :)


Paletka je skvělá! Má parádní pigmentaci, stíny nepráší a dobře se nanáší, vydrží na víčku skoro celý den bez hnutí. Oceňuji kombinaci třpytivých a matných stínů, ale hlavně se mi líbí výběr barev, ten je na podzim jako ušitý a na očích vypadají stíny opravdu parádně! Líbí se mi i luxusní provedení a bytelnost obalu. Jediné, co mi tady trochu chybí, je šteteček, ale to jen v případě rychlého použití paletky. Jinak mám doma štětců samozřejmě požehnaně, takže žít se s tím dá :D

A tady už je jeden z looků. 


Paletka 30 očních stínů Fortune favours the brave je dalším pokladem, na který jsem si už delší dobu brousila zuby. Jako bych neměla už asi tisíc jiných paletek, že. Většinou si takhle velké a obsáhlé vůbec nekupuju, protože - znáte to asi všechny - kolik těch stínů nakonec doopravdy užijete, že jo? Musím ale říct, že tady jsem si oblíbila spoustu odstínů, které kombinuju, a používám dobře polovinu barviček, což je celkem dost.


Tyhle stínu trošku práší, ale jinak jsem spokojená. Občas mě překvapí až moc silná pigmentace nebo lehce jiná barva stínu na oku, než je v balení, ale odpouštím, protože se s těmi barvičkami dá opravdu vyhrát a obstojně drží na víčku. Opět je zde dobře zvolen poměr třpytivých a matných stínů, navíc je tady i oboustranný šteteček :) Líčení s ní je jemnější než s 1 million palette, ale to je vlastně dobře. 


Zapečená tvářenka Srdcová královna - tu snad ani nemusím nikomu představovat, je to tak? Je skvělá pro ty, kdo má rád jemný odstín tvářenky, přitom ale dost třpytivý. Na slunci se leskne naprosto božsky a můžete ji použít i jako rozjasňovač třeba pod obočí nebo nad lícní kosti. Její "trojbarevnost" to hravě dovolí. 


Zapečený Srdcový bronzer je asi jediná věc, která mě ztochu zklamala. Je totiž až dost pigmentovaný, což já u bronzeru úplně nepotřebuju. Navíc se po něm pleť hodně leskne a mám pocit, že i rychle mastí. Kdo má tu trpělivost a chuť si vyhrát s konturováním, tak bude asi spokojen, to já ale nemám. 


Rtěnka Unique Unicorns, odstín Magical Delight (ta fialová) je jedním slovem cute. Moc příjemně voní, dobře se nanáší, nerozmazává se, drží a díky třpytkám je při každém pohybu rty trochu jiná. Nejdřív mi přišla, že se hodí tak na párty, ale nakonec ji nosím celkem často i do práce. On totiž i ten obal vypadá perfektně :) 


A co vy a Makeup Revolution? Máte u téhle značky své oblíbence? 



5 komentářů:

  1. Já velmi ráda používám jejich paletky očních stínů a ještě mám tvářenku, taky ve tvaru srdíčka, ale v jiném odstínu. Taky je dost pigmentovaná, ale dá se s ní vytvořit i jemné zvýraznění líček.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Nějaké produkty vyhlídnuté mám a těším se až objevíme i něco dalšího do sbírky :) ale teda ty barvy v těch paletkách vypadají nádherně :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky! ten srdíčkový bronzer vypadá moc hezky! JANISTEA

    OdpovědětVymazat
  4. A zase budu chválit a obdivovat tvé nádherné vlásky :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)