O mně

čtvrtek 1. listopadu 2018

Mentos: Síla žvyku v praxi!

Znáte Mentosky? Určitě ano. A nejspíš je znáte jako větrové, ovocné nebo třeba čokoládové bonbony. Není to tak dávno, kdy ale značka Mentos přišla s novinkou - se žvýkačkami. A ano, dá se na ně dost rychle zvyknout. Každý si chce sem tam trochu žvýknout. Je to prostě síla žvyku.


Žvýkačky jsou bez cukru a obsahují výtažek ze zeleného čaje. Najdete je v pěti různých příchutí - Mentos Pure Fresh Spearmint, Mentos Pure Fresh s mentolovou příchutí, Mentos Pure Fresh Bubble Fresh, Mentos Pure Fresh Cherry Mint, Mentos Pure Fresh Lime s příchutí limetky a máty. Poslední jmenované mě zaujaly nejvíc, ta chuť je úplně super, osvěžující, ale zároveň sladká a zajímavá. Jediné, co mi trochu vadí, je to, že jejich chuť nevydrží moc dlouho.



Jak to funguje v praxi? 
Abych udělala radost kolegům v práci, přinesla jsem jim pár balíčků na ochutnání. Znáte to, žvýkání podporuje myšlení, kreativitu a kdo ví co, navíc uklidňuje nervy a taky občas ukecánkům zavře na chvíli pusu, což se v kreativní agentuře, kde pracujeme v open spacu, celkem hodí, že. A je fakt, že posledních pár dní byl v kanclu celkem klid. Až do včera.


"Kde je síla žvyku, kde je síla žvyku?" Začal najednou vyšilovat jeden z kolegů. Všichni jsme se na něj podívali překvapeně, ale postupně to všem začalo docházet. Začal pochodovat po kanclu a koukat všem přes rameno na jejich pracovní místa. Pak udeřil na mě: "Kde je, sakra, ta síla žvyku?"
"No, Radek ty žvejky sežral," zašeptala jsem opatrně. "No to je teda síla!" dostalo se mi od kolegy odpovědi. Urazil se a odešel. Musela jsem slíbit, že donesu další - aby v naší agentuře zase nastala rovnováha, klid a pohoda. Jinak bude mít, chudák Radek, asi celkem peklo...

Na tomhle příkladu si asi umíte představit, jak síla žvyku funguje :) 

***POZOR SOUTĚŽ***
A jestli si to chcete taky vyzkoušet, mrkněte na můj Instagram, kde jsem si pro vás připravila soutěž o balík těchto nových žvýkaček. Najdete v něm od každé příchutě jedno balení, abyste se sami mohli rozhodnout, jaké jsou pro vás nejlepší a s kterými to bude vaše síla žvyku :) 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)