O mně

úterý 2. října 2018

Stylista od L´Oréal Paris: Styling pro každý účes

Na vlasy jsem ujetá, to ví asi každá, kdo mě alespoň maličko zná. Nejen, že mám ráda divoké barvy, které často měním, ale potrpím si i na kvalitní péči o vlasy, která je kvůli častému barvení nezbytná. A mimo péče je to ještě styling, který je pro mě celkem oříšek, protože mám strašně jemné vlasy, které nijak nedrží, neposlouchají a špatně se s nimi pracuje. A proto hledám stále nové produkty a vychytávky, jak si pomoct. Když přišla na náš trh řada Stylista, zaradovala jsem se a byla jsem zvědavá. Portfolio produktů řady Stylista bylo vytvořeno ve spolupráci se známými světovými influencerkami podle nejžhavějších trendů z oblasti účesů a testováno experty z laboratoří L´Oréal Paris.
Díky L´Oréalu jsem několik produktů vyzkoušela, takže pojďte mrknout se mnou.


Nejvíc jsem si oblíbila tenhle modrý sprej Stylista Beach Waves. Je to sprej, který dodává vlasům texturu s mořským efektem a je obohacený o sůl. Stačí ho nastříkat na suché vlasy a promačkat, případně na lehce vlhké a vysušit přes difuzér. Vlasy se vám krásně přirozeně navlní a efekt celkem dlouho drží. Sůl funguje jako fixátor, takže není ani potřeba používat další lak. Zkoušela jsem se stejným efektem i jiné produkty dalších značek, ale ty dost vysušovaly, tenhle je za mě super!


Dalším produktem, který mi udělal radost, bylo želé pro zkrocení a vytvarování krátkých vlasů. Je obohacené o výtažek z granátového jablka. Sice nemám krátké vlasy, ale mám je celkem zlámané, hlavně poslední dobou. Tohle želé nepoužívám na tvarování, ale na zkrocení neposlušných vlásků, které mi lítají kolem celé hlavy. Želé je hezky uhladí a vrátí hezky zpátky k ostatním. Balení (75 ml) je celkem malé, takže se mi osvědčilo jako fajn pomocník na cesty.


Celkem účinné se ukázalo i The Sleek sérum, které zkrotí elektrizující a krepatějící se vlasy. Je obohacené o výtažek z acai. Používám ho před úpravou vlasů žehličkou, protože jednou z jeho předností je i to, že chrání vlasy před teplem. Nesmí se ho dát moc, aby vlasy příliš nezatížil, ale pár kapek je úplně v pohodě a účes vám hezky vyhladí.


No a na konec jsem si nechala Big Hair sprej pro dlouhotrvající objem a vůni vlasů obohacený o výtažek z vanilky. S tím kamarádi ale bohužel nebudeme. Nejen, že mi nedělá žádný objem a vlasy spíš slepí, ale necítím ani žádnou hezkou vůni. Škoda, něco na objem by se mi totiž fakt hodilo :)


Ruku v ruce s řadou Stylista přišly na trh i novinky od Coloristy, které jsem také poctivě testovala, na článek můžete mrknout tady.

4 komentáře:

  1. Těmhle výrobkům jsem nikdy nepřišla na chuť. Avšak světýlko (předpokládám z pepca) je nádherné

    OdpovědětVymazat
  2. Na tyto výrobky jsem byla dost zvědavá. Zajdu si pro ten modrý sprej, zaujal mě nejvíce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Téhle nové řady jsem si už všimla, ale nijak více jsem si jí neprohlížela. Musím ale uznat, že design produktů je velmi nápaditý a oko dokáže ihned upoutat :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)