O mně

středa 10. října 2018

Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster: zázrak, nebo naboostovaná reklama?

Možná jste to v létě také zaznamenali - najednou si mnoho známých blogerek jako mávnutím kouzelného proutku začalo ujíždět na novince od Vichy. Protože mám značku Vichy upřímně ráda a už pěkných pár let používám pleťovou péči právě od Vichy, musela jsem pochopitelně tuhle novinku taky vyzkoušet. No, mě teda zas tak nepřesvědčila...



Co Laboratoře Vichy tvrdí o tomhle "zázraku"?
Laboratoře Vichy dosáhly výjimečné koncentrace Mineralizující termálni vody až v 89 % ve spojení spolu s vysokou dávkou kyseliny hyaluronové a dalšími 9 složkami.

MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster posiluje funkci kožní bariéry a působí tak proti agresorům, jako je znečištění, stres nebo únava. Den po dni pleť vypadá více hydratovaná, tonizovaná a jasnější... jako kdyby zářila zdravím.


Co na Minéral 89 Hyaluron-Booster říkám já? 
Nic. No vážně, celé léto jsem ho denně používala, až jsem ho celý vypoužívala a stále jsem čekala, kdy se dostaví slibované výsledky. Ale bohužel... S mojí pletí neudělal prostě nic. Aplikace sice byla příjemná, sérum můžete použít jak ráno, tak večer a nijak mé pleti neuškodilo. Je fajn, že na celý obličej stačí jedna pumpička produktu, dlouho tak vydrží. Ale to je tak všechno. 
Samozřejmě neříkám, že nemůže vyhovovat někomu jinému. Nakonec všem blogerkám, u kterých se tahle lahvička ocitla na Instagramu, seděl perfektně :) 


Já mám od Vichy vyzkoušenou řadu Idéalia, kde používám jak sérum, tak denní i noční krém, na začátku roku jsem si oblíbila tehdy nový noční peeling, který mi pleť doopravdy rozzářil a vyhladil. Recenzi si můžete přečíst tady

A co vy, zkoušeli jste MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster?
Nebo používáte jiné produkty od Vichy?

2 komentáře:

  1. Já ještě Vichy produkty nezkoušela, ale láká mě něco vyzkoušet :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Tvá zkušenost mě celkem mrzí :-( sérum používám už několik týdnů a jsem s ním spokojená. Doporučila jsem ho i mezi mé známé a taky jsou s ním spokojené.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)