O mně

úterý 4. prosince 2018

Proč milovat štětce EcoTools?

Není to tak dávno, co se mi do rukou dostala nová sada štětců EcoTools Start The Day Beautifully. A není to ani poprvé, kdy bych tyhle štětce viděla nebo zkoušela. Vlastně jich mám u zrcadla už několik, jsou totiž skvělé! Ptáte se proč?


Kromě toho, že štětce krásně vypadají a opravdu dobře se s nimi pracuje, je značka EcoTools známá svým šetrným přístupem k přírodě a klade důraz na souznění kosmetiky a životního prostředí. Štětce jsou proto vyráběny ze surovin, které jsou rychle obnovitelé a mají tak malý dopad na přírodní zdroje.


Rukojeti štětců EcoTools jsou vyrobeny z bambusu a kvůli získávání štětin netrpí žádná zvířata, protože jsou vyrobeny ze syntetických taklonových vláken. Kovová objímka, která spojuje vlákna s násadou, je vyrobena z recyklovaných hliníkových plechovek. Eco Tools, to je kvalita, která je v souladu s přírodou.



Sada Start The Day Beautifully obsahuje vše, co potřebujete k dokonalému každodennímu nalíčení: zkosený štětec na make-up, blurring štetec, štetec na kouřové líčení, zkosený štetec na oční linky a hustý štetec na tvářenku. V balení je navíc i skladovací tác.


Všechny štětce jsou skvělé v tom, jak jsou jemné. Líčení s nimi je jako pohlazení. Líčidla však nanášejí dost dobře, přesně a zkrátka dobře se s nimi pracuje. K čištění nabízí Eco Tools i speciální šampon, po jehož použití jsou štětinky okamžitě zase jako nové.



Pokud tedy nevíte, co si přát pod stromeček anebo co darovat kamarádce nebo mamce či ségře, tohle je jeden z mých tipů ;) 



1 komentář:

  1. Taky tyhle štětce miluji :) mám sice jiný typ, ale je supeer :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)