O mně

středa 12. prosince 2018

Vyzkoušeno: Řasenka bez limitů a čokoládové lesky na rty

L´Oréal Paris má opět na první pohled parádní novinky - konkrétně řasenku UNLIMITED, která slibuje, že vám prodlouží a natočí každou jednotlivou řasu přesně podle vašich představ a bez limitů. Druhou peckou jsou ultra matné tekuté rtěnky Les Chocolats. Tak na to pojďme mrknout...


Infaillible ultra matné tekuté rtěnky LES CHOCOLATS

Jako první jsem vyzkoušela čokoládové rtěnky. Na testování jsem dostala dvě, celkem je na výběr sedm odstínů. Rtěnku v odstínu 858 jsem otvírala s velkým očekáváním. Hned při otevření jsem ucítila pravou, nefalšovanou a nádhernou vůni čokolády, kterou jsem si pochopitelně okamžitě zamilovala. Barva mi už ale moc nesedla. Temná vínová v odstínu 868 mi barevně sedla mnohem lépe. 


Co je ale nejhorší, nakonec mě totálně zklamala jejich konzistence, respektive to, jak se rtěnky chovaly po nanesení na rtech. Barva se slévala, flekatěla, rozmazávala se a lepila mi rty. Na fotce níže sami uvidíte. Zkoušela jsem je obě několikrát, ale výsledek byl vždycky stejný. Takže za mě bohužel nenositelné :( 



UNLIMITED - praktická řasenka narozená v Paříži

U téhle řasenky jsem měla opravdu velká očekávání. Slyšela jsem na ni dost chvály, líbil se mi obal a líbilo se mi i celkové provedení "zlomení" kartáčku. To jsem teda nakonec na vlastní kůži poznala a zjistila jsem, že to zas taková výhra není, mnohem lépe se mi pracuje s kartáčkem klasickým. Takže i přes možnost ohnout kartáček nechávám rovný. 


Co se týká řasenky samotné, tak jsem s ní na začátku chvilku bojovala - byla dost mokrá a slepovala mi řasy. Přičemž je nijak extra nezahustila. Ale na druhou stranu je parádně prodlouží, to se jí musí nechat. Po týdnu testování je efekt lepší, nicméně celkový dojem je za mě průměrný. 


A co na novinky od L´Oreal Paris říkáte vy? 

2 komentáře:

  1. Také jsem si koupila tu novou matnou L Oreal rtenku vonici po čokoládě. Ovšem přesně - velký omyl. Rtěnka na rtech drži nerovnoměrně, nedej bože když si dáte rty k sobe na chvili, tak jakoby se kousky setrou. Vyloženě vyhozené peníze, a takovéto fiasko jsem od L Orealu nečekala.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta řasenka mě úplně zarazila. Vypadá zajímavě :-D

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)