O mně

čtvrtek 31. ledna 2019

Garnier kombo pro zdravou a zářivou pleť

Garnier přišel v loňském roce se zajímavými novinkami. Jednou z nich byly EYE TISSUE MASKS, které slibovaly úlevu pro oční okolí, dalšími bylo rozšíření řady BOTANICAL o produkty se zeleným čajem. V tu chvíli jsem jim sice nevěnovala přílišnou pozornost, ale začátkem nového roku jsem si je zamilovala. Ptáte se proč?


Produkty z řady Botanical obsahují 96 % ingrediencí přírodního původu, zbývající 4 % zaručují jejich senzorické vlastnosti a správnou konzervaci. Naopak neobsahují silikony, parabeny ani syntetická barviva.

Vyzkoušela jsem čisticí pěnivý gel a univerzální pleťový krém. Gel kromě výtažků ze zeleného čaje obsahuje speciální čisticí složky, které jemně a zároveň důkladně odstraňují z pleti mastnotu, nečistoty a zbytky make-upu. Aplikace je moc příjemná, gel mé jemnou přírodní vůni a celý čisticí rituál je rychlý a efektivní.



Krém také obsahuje 96 % přírodních složek. Je ideální péčí o normální až smíšenou pleť, sedí ale i na mou citlivou. Pleť hezky hydratuje, zklidňuje a vyživuje. Při pravidelném používání mám pocit jemné a svěží pokožky.


Eye Tissue Masks


Ty přišly se dvěma variantami, které jsou plné osvěžující hydratace a přírodních šťáv. V několika minutách pomohou odstranit stopy i po těch nejnáročnějších dnech a nocích a vrátit očím svěží vzhled. A to se vždycky hodí! Obě navíc obsahují kyselinu hyaluronovou, která dodá pleti potřebnou dávku hydratace.

Povzbuzující oční maska s pomerančovou šťávou
Oranžová chladivá maska se skládá ze dvou textilních proužků obohacených o šťávu z pomerančů a kyselinu hyaluronovou. Během čtvrt hodiny s přehledem zchladí nateklé oční okolí a pomůže redukovat tmavé kruhy.


Vyhlazující oční maska s kokosovou vodou
Modrá chladivá maska potěší všechny milovnice kokosu! Ve svém složení obsahuje kokosovou vodou a kyselinou hyaluronovou, díky nimž pomůže zklidnit oční okolí, zatočit s kruhy pod očima a eliminovat první jemné vrásky. To vše již během 15 minut. 


Jejich použití je snadné, vybalíte z pytlíčku, přiložíte na oči (oční okolí), počkáte pár minut a je to. Oční okolí je krásně odpočaté, hydratované a vyživené.  

Pro ještě lepší chladivý efekt dejte masky na noc do lednice. Ráno pak zažije vaše oční okolí opravdové blaho. Vyzkoušeno, potvrzeno, doporučuji :) 

Co vy a oční masky? Znáte, používáte, máte rády? 

5 komentářů:

  1. Ty velké plátýnkové masky znám a jsou super. Ale velmi mě zaujaly ty další, na ty jsem ještě ani nenarazila.. :)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Ty velké plátýnkové masky znám a jsou super. Ale velmi mě zaujaly ty další, na ty jsem ještě ani nenarazila.. :)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  3. Oční maska mi přišla že nic absolutně nedělala. :)
    Soutěžíme o balíček

    OdpovědětVymazat
  4. Obě oční masky jsem dostala na Vánoce. Zkoušela jsem zatím tu pomerančovou, docela mi smrděla a žádný efekt jsem bohužel nezaznamenala.
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  5. Ty masky pod oči mě lákají :-) ale ještě jsem se nedostala ke koupi.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)