O mně

středa 2. ledna 2019

Minirecenze: Balea a její voňavé zklamání

Před Vánoci jsem byla opravdu dobře naladěná, pekla jsem cukroví, testovala jsem kosmetiku s vůní Vánoc a nakupovala jsem dárečky... Koupila jsem i celou řadu Balea, která na první pohled skvěle a slavnostně vypadala, navíc mi v obchodě nádherně voněla. Jenže při první vyzkoušení nezbylo nic než velké zklamání...


Já si samozřejmě nemyslím, že by Balea byla nějaká hogo fogo značka, ale ještě se mi nestalo, že by mě zklamala natolik. Začnu tím, co se mi líbilo jakž takž, a tím byl vanilkový krém na ruce. Příjemně voněl, byť hydratace a výdrž nic moc, aspoň jsem z něj necítila chemii. 


Horší už to bylo se sprchovým gelem s vůní mandlí. Nejen, že vůně se mandlím nepřibližuje ani z dálky, ale navíc ta konzistence. Sprchový gel připomíná nějaký nevábný bílý rosol, který ani nevoní, ani nepění. Tělové mléko s vůní kokosu je taky dost mimo realitu jak s vůní, tak v nějaké funkčnosti, co se třeba hydratace týče. 


No a úplně nejhorší byl tenhle kávovo-karamelový peeling na obličej. Název zní sice parádně, ale realita je dost smutná. Ani nevím, kde jsem vzala tu odvahu ho opravdu vyzkoušet na tvář, ale byla to chyba. Měla jsem pocit, že mám na obličeji nějakou gumovou hmotu, která mi hobluje kůži, otřesně "voní" a ještě mi na pleti nechává podivný film a pocit diskomfortu. Takže děkuji, ale tohle už ne-e. 



Také vás v poslední době nějaké produkty takto zklamaly?
Dejte mi vědět, ať v tom nejsem sama :) 



2 komentáře:

  1. Momentálně si nevzpomínám na nic, co by mě až tak zklamalo. Je to škoda, no.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Achjo, to je škoda. Na první pohled se mi produkty líbily. Říkám si, že i obaly jsou pěkné a jestli budou vonět, tak paráda. Ale bohužel :-(

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)