O mně

neděle 17. února 2019

Masky do města: Nivea Urban Skin Detox

O minutové jílové čisticí masce od Nivea z řady Urban Detox Skin jsem se vám už zmiňovala. Zalíbila se mi fakt hodně, takže při jejím opakovaném nákupu jsem si říkala, že vyzkouším z téhle řady ještě něco. A protože mi momentálně chyběl krém na noc, sáhla jsem po téhle noční masce.


Maska se mi osvědčila. Upřímně, vím, že pravidelná hloubková péče je pro pleť hodně důležitá. Nechci ani nijak rozlišovat, jestli čelí náporu stresu, smogu, chladnému počasí, změnám teplot či dalším vnějším vlivům. Každá pleť si zaslouží důkladnou péči. Jenže... ne vždycky je na to čas, znáte to? No, já právě jo, a proto mám fakt ráda tuhle řadu, která je kromě všeho, co ještě zmíním, hlavně praktická!


Noční masku si nanesete večer na odlíčený a vyčištěný obličej a jdete se rovnou pěkně prospat. Kombinuje totiž pleťovou masku a noční krém. Čili nenásleduje žádná další péče, nemusíte na nic čekat a nic smývat. Jen necháte masku, aby během noci regenerovala, detoxikovala, ale zároveň i bojovala proti výše zmíněným fuj vlivům, které nám pleť neustále nabourávají.


Nivea Noční maska Urban Skin Detox obsahuje výtažky ze zeleného čaje antioxidanty, kyselinu hyaluronovou a provitamin B5. Má vtipně zelenou barvu a skvělou jemou konzistenci. Ale nebojte vpije se do kůže okamžitě úplně jako krém, takže vám nehrozí, že byste usínaly zelené jako Fiona. Na pleť se nanáší krásně, je jako pohlazení. Také díky tomu, že se dobře roztírá, jí stačí celkem malé množství. Pleť je po použití krásně hladká a svěží.


V kombinaci s minutovou maskou, která má jemné složení obohacené o bílý jíl a výtažky z magnólie, je to skvělé pečující kombo. 

Jaké masky máte nejraději vy? :) 

3 komentáře:

  1. Tuhle masku jsem měla ve vzorečku a byla výborná :) Jinak používám masky od Loreal.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. zrovna na tyhle produkty jsem se dívala na notinu :-) a dávala si je na nákupní seznam :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  3. S těmito masky žádné zkušenosti nemám.. i když já jsem teda masková, miluji pleťové masky a hlavně na pleti dělají zázraky.. Jo, značka Nivea je fajn :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)