O mně

úterý 26. března 2019

Mentos, síla žvyku aneb naše pracovní návyky

Pamatujete si na článek o Mentoskách, kdy jsem vám představovala novinku, a to Mentos jako žvýkačky? Je to už pár měsíců a tehdy jsem psala o tom, jak si na žvýkací Mentos zvykli kluci u nás v práci. A víte co? Ono se od té doby vůbec nic nezměnilo. Možná jen to, že máme po stolech ještě o něco více balíčků než dřív. Je to prostě síla žvyku...



A jaké jsou moje zvyky? 
Když jde o pracovní den, je to často dost podobné. Ráno vstanu, hodinu ze sebe v koupelně dělám člověka, udělám si svůj (ne)oblíbený bylinkový čaj, kterým se čistím a bojuju proti alergiím, a vyrážím do práce. Tam začíná kolotoč, bez kterého si už ani neumím představit fungovat. V mezičase se snažím stihnout nasnídat a udělat si další čaj, tentokrát zelený. Podporuje prý myšlení. Nevím, no, ale chci tomu věřit.


Dost často běhám během dne od klienta ke klientovi, mám meetingy s kolegy a hlavně si dáváme brainstormingy, kdy vznikají ty nejlepší nápady a strategie :) Pak hlídám kluky grafiky, aby dodali včas a zpracovali přesně vizuály, na kterých jsme se domluvili. A během toho všeho se navzájem zásobujeme právě žvýkačkami Mentos.


Všichni jsme si zvykli, že když jde do tuhého, když potřebujeme, aby nám to opravdu zapalovalo, když musíme být kreativní, když jsme unavení anebo když máme prostě jen na něco chuť, saháme po Mentoskách. I proto nám všem doplňují naši pracovní desku :)


Po práci dost často ještě píšu články z domova nebo jinak pracuju, ale určitě si uchovávám ten zvyk, že alespoň jednou týdně vyrážím s kamarády někam za kulturou anebo na drink či večeři. A i tam se hodí mít po ruce Mentos, a díky nim svěží dech :) 

A jaké jsou vaše zvyky? 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Všem děkuji za milé a podnětné komentáře, moc si jich vážím a dělají mi radost! :)